Evcil Hayvanım Rıfkı Satılıktır!

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Benim evcil tarantulam şükriye ile çiftleştirmek istersen haber ver 1 + 1 = 69

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sen bizle dalgamı geçiyorsun?
Bu bizim ağzımıza eder.
Hele kaştımı sitdeki bütün köpekleri aoka
Hem bu benim ısırır sonra geberirir giderim.[DOUBLEPOST=1384592275,1384592186][/DOUBLEPOST]Olum bu sahte tarantula la XD aklı sıra gizikandırıyo
Notch buraya gel:notch:[DOUBLEPOST=1384592339][/DOUBLEPOST]
:D
aynen ama Notch'u daha sevme o bizi aldattı artık minecraftı o yapmıyomuş o sannat la uğraşıyomuş Notch gidince Mojang ın oyunlarını Dinnerbone yapmaya başlamış[DOUBLEPOST=1384601661][/DOUBLEPOST]
Benim evcil tarantulam şükriye ile çiftleştirmek istersen haber ver 1 + 1 = 69
sw aç özelden ver gamemode açalım yeterince zırh giyelim silah alalım gamemode 0 e geçelim bakalım şükrü enderdragonu 20 defa yenen sarı bücüre karşı ne kadar dayanıklıymış ? :D

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
aynen ama Notch'u daha sevme o bizi aldattı artık minecraftı o yapmıyomuş o sannat la uğraşıyomuş Notch gidince Mojang ın oyunlarını Dinnerbone yapmaya başlamış[DOUBLEPOST=1384601661][/DOUBLEPOST]
sw aç özelden ver gamemode açalım yeterince zırh giyelim silah alalım gamemode 0 e geçelim bakalım şükrü enderdragonu 20 defa yenen sarı bücüre karşı ne kadar dayanıklıymış ? :D

Sarı bücür şöyledir böyledir .

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Pudilo yu anlamadın dimi ?

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hüsnü neler yapabiliyo mc oynayabiliyomu wolfteam oynayabiliyomu :D
Yukarıdaki yorumlarda Hüsnü'mü tanıttım.Oralara bakıver ama benim Hüsnüm diye demiyom elinden her iş gelir ama Wolfteam'ı oynatmaya çalışırsan bilgisyarına veda edebilirsin :D (Kendisinin kurtlara ve JoyGame'e alerjisi varda... :) )[DOUBLEPOST=1384709688,1384709351][/DOUBLEPOST]
ben alırım evde dişi bir birey olursa sorun olur mu?
2.Tablet kullanmayı bilir mi?
3.Hırsızlık yapabiliyor mu?
4.her işini kendi yapabilir mi?
Eğer benim Hüsnü'cümden bahsediyor isen kendisi tam bir teknoloji delisi ve hırsızlık dahisidir ama evinde Minion (Çılgın hırsızdaki sarı yaratıklar) varsa alma derim... Kendisi muza bayılır (ve Minionlar da muzdan üretilmişlerdir). Senin işlerini bile yapar (buna ödevinde dahil :D ) bir kurufasulye yapıyor... Bir tabak yedim mahaleye gaz borusu patladı diye belediye ekip gönderdi (belediye çalışıyo pnp).

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Benim Lağım Faresi Hüsnü ile takas etsek olur mu? Hüsnü'de akıllıdır cam silmeyi,yemek yapmayı,bulaşık yıkamayı çok iyi becerir... Ve tam bir Matematik dahisi!!! Geçen Mat sınavına götürdüm 99 puan aldım! 1 puan da isimden gitti. Kerata kendi ismini yazmış hocada sen ismini bilmiyonmu diye azarladı :D Fen'i ve İnkilap'ı da çok iyidir. Bildiğin fotografik hafıza var Hüsnü'mde. Tarihleri çok iyi ezberliyor. Bak bence düşün teklifimi :D
yuhhh hayvanlar ne zaman ev işi yapmaya başladı lan ??? ilerki zamanlarda hayvanlar minecraftta mod yapçak hatta mojangdan daha iyi oyunlar yapçak :D

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hüsnü pcde iş görüyosa o pcde iş görürken resmini çek ve bize gönder! ve hüsnücraft modu özellikleri ne ?
Ben Hüsnü hain kostok sahbimi bilgisayar başında benisize satmaya çalışırken yakaladım... Eğer biriniz beni almaya kalkar ise gece fare arkadaşlarım gelip sizi burunsuz ve kulaksız bırakır!!! Herneyse HüsnüCraft'ta Minecraft'tı tamamen başka bir seviyeye çıkaracağım ancak hala üzerinde çalıştığım için kapsamlı bilgi veremem ama çok merak ediyorsanız Paypal hesabım üzerinden bana bağış yapabilirsiniz ve bu sayede mod daha erken gelebilir!!![DOUBLEPOST=1384712605,1384712551][/DOUBLEPOST]
avatarındaki kedinin gözleri inanılmaz şiyin :)
Sen benim gözlerimi görmedin daha -Hüsnü-