98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
seninde ondan başka bellediğin bişi yokYa sen @spideryasin @XXSpideryasinXX sin her şey ortada resimleriniz bile aynı
seninde ondan başka bellediğin bişi yokYa sen @spideryasin @XXSpideryasinXX sin her şey ortada resimleriniz bile aynı
yahu resim aynı her şey ortada isimleriniz resimleriniz daha ne diyim Yalancı Yasin Gökmen!seninde ondan başka bellediğin bişi yok
resim aynı değil başkalarıda kullanıyor onlara verdim avatar yaptılar daha ne istiyosun bırak lan peşimiiiiiiiiiiiyahu resim aynı her şey ortada isimleriniz resimleriniz daha ne diyim
ama o ben değilim değilim bana haksız yere ban yedirtemezsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeter küfürden ban yedirtçeniz lan şimdiKatılıyorum Arkadaşa
Elinde kanıt yok resimler aynı isimler benziyor ben daha ne diyim arkadaş!ama o ben değilim değilim bana haksız yere ban yedirtemezsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
onun İçin Banmı Yiyecek Sanıyorsun?Elinde kanıt yok resimler aynı isimler benziyor ben daha ne diyim arkadaş!
ban yicek demiom o hesap onun bunu diyorumsana katılıyorum spider Yasin[DOUBLEPOST=1384446910,1384446835][/DOUBLEPOST]
onun İçin Banmı Yiyecek Sanıyorsun?
He Tamam Arkadaş Boşuna Ban Atılmaz Diyorda Ordan Fail Olduban yicek demiom o hesap onun bunu diyorum
derken ?He Tamam Arkadaş Boşuna Ban Atılmaz Diyorda Ordan Fail Oldu![]()
bir şey Yok Senden Yanayımderken ?
oke eğer mesaj gönderirsen cevap veremeyebilirim çünkü resource pack yapıyorumbir şey Yok Senden Yanayım![]()
sağolBaşarılar Sana Arkadaşım
Hehehehe banlanmış demiştim ben