skinim değişmiş :( acilen premium olmam lazım

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben crack im birisininkini kullanıyorum çok seviyodum adı Asterix1961 idi skin süperdi 1 yıl öyle kullandım adam bi değiştirdi :creeper: oldum
eskiden(benim nickime benzeyen adamlarda kullanıyor pretesto çıkarmayın)

şimdi :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bikere bi adam nickimi kullanıyordu çıplak bir adam yaptım oyunu bıraktı heralde :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bikere bi adam nickimi kullanıyordu çıplak bir adam yaptım oyunu bıraktı heralde :D
:D komikmiş ve ben premium alınca skinim has sarı bücür olcak hem ismimi sevmedim sahte mail açıp kaydolcam tekrar çarın ismi Sarı Bücür olcak sonra ben premium için biriktirdiğim kumbarayı bulunca biriktircem en az içinde 29 tl falan 1 çeyreklik ve 2 euro var :D hesaplama yapçam ve tl ödemesini azaltçam ! 2 euro var ya :D
yada yarışmada gift code kazancam! (pardon konuyu sapıttım :D)

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve bakalım adamın s*x e hazırmı ? :D
Oha :D[DOUBLEPOST=1384110768,1384110729][/DOUBLEPOST]
ve bakalım adamın s*x e hazırmı ? :D[DOUBLEPOST=1384110728,1384110691][/DOUBLEPOST]
ayyy yazıııık :) bence yarışmalara çekilişlere katıl gift code kazan sonra kendi işine bak !
O Eskidendi Premium Aldım Zaten Yaşa Premium :)[DOUBLEPOST=1384110864][/DOUBLEPOST]Bence Sen @XXSpideryasinXX Sin Çekildiğiniz Yerler Bile Aynı :)

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben crack im birisininkini kullanıyorum çok seviyodum adı Asterix1961 idi skin süperdi 1 yıl öyle kullandım adam bi değiştirdi :creeper: oldum
eskiden(benim nickime benzeyen adamlarda kullanıyor pretesto çıkarmayın)

şimdi :(

Yok Lan Çok Güzel Olmuş Hangi Nick Bende O Karakterin Skinini Ayarlayayım Pre Hesaba.

Sony Tablet S Cihazımdan Yolladım Mesajı Beğen Geç!

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yok Lan Çok Güzel Olmuş Hangi Nick Bende O Karakterin Skinini Ayarlayayım Pre Hesaba.

Sony Tablet S Cihazımdan Yolladım Mesajı Beğen Geç!
Asterix1961[DOUBLEPOST=1384111198,1384111094][/DOUBLEPOST]
Oha :D[DOUBLEPOST=1384110768,1384110729][/DOUBLEPOST]
O Eskidendi Premium Aldım Zaten Yaşa Premium :)[DOUBLEPOST=1384110864][/DOUBLEPOST]Bence Sen @XXSpideryasinXX Sin Çekildiğiniz Yerler Bile Aynı :)
Degilim.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asterix1961[DOUBLEPOST=1384111198,1384111094][/DOUBLEPOST]
değiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamam Anladık :D