AuthMe Yardım !

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben AuthMe kayıt olma plugini kullanıyorum serverda acaba diğer üyelerimin şifresini nasil öğrenebilirim herkes kayıt olunca kimin şifresi ne diye nasıl bakabilirim yardım ederseniz sevinirim bu konuda şimdiden teşekürler

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
AuthMe hatırladığım kadarıyla SHA şifreleme algoritmasını kullanıyordu. Bu yüzden sadece şifrelenmiş halini görebiliyorsun, şifreye erişemiyorsun.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Tüm şifrelerin kayıt olduğu bir yer yok diye biliyorum ama şifrelerini girerken kullandiği komutun konsolunda görünmesini yada ek plugin desteği ile oyun içerisinde sana ulaşmasını sağlayabilirsin.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyuncu ve şifrelernmiş şifre bilgilerini pluginin klasöründeki auths.db database dosyasında bulabilirisniz.

ardahack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bunu görmenin bir yolu var fakat bunu anlatamam çünkü genelde illegal amaçta kullaniliyor

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
bunu görmenin bir yolu var fakat bunu anlatamam çünkü genelde illegal amaçta kullaniliyor
Bunu illegal açıdan kullanabilmek için kendin olmayan bir belgeyi çözümlemen gerekir. Ki bu durumda ya MySQL e saklanmış bilgileri çekersin ya da herhangi bir bilgisayardan çalarsın. Tabi bu ikisinide yapacak bilgiye sahip olmadığı ve sadece kendi veri bankasından bahsettiği için yardım etmekte sakınca yoktur. Ki zaten ettim. Ayrıca sizin de illegal yolları bilmediğinizi düşünüyorum.

ardahack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
illegaldan kastım. Ancak bunu yapani gördüm.Bir serverde adamı çağırıyorsun adam vip oldugu swdede senin swndede ayni şifreyi koydugun için adam giriyor ve vipini çalıyor.Buda illegal yani haksız kazança girer.