Yakındaki tehlike

Riis

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mesajı sonradan değiştirdim:
Stim gözünü açmıştı.Yaklaşık on saattir uyuyordu.Kınına kılıcını takıp aşağı indi.Hizmetkarlar bir isteği olup olmadığını sordu.Her zaman ki rutin işlerdi.Sokağa in halkı dinle.Zor bir işte değildi.Hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıştı.Fakat bu halkın kralı olarak halkın ona ihtiyacı vardı.Bakra krallığı çok küçüktü hatta krallık bile sayılmazdı.Toplasanız 20 bin nüfusa sahip bir şehir bile diyebilirdiniz.Stim daha çok gençti.Babası aslında ölmemişti fakat krallıktan çekilmiş daha 23 yaşında krallığı Stim'e devretmişti.Bakralılar küçük bir topluluktu fakat değişik yeteneklere sahipti.Öncelikle çok hızlı koşabilir ve insanların beyninden geçenleri birazda olsa görebilirlerdi.Bu yüzden bazı Bakralılar bu şehirden başka yerlerde bu yeteneklerini para kazanmak için kullanırlardı.Genellikle strateji öğrenme gibi yollardan çok büyük paralar kazanırlardı.Stim şehirde dolaşırken bir atlı yanından hızlıca geçti.Aslında o geçen atlı Kral odasına gidiyordu.Bu olağan bi durum değildi.Çünkü Bakra krallığında olan olaylar daima rutin olaylar olurdu.Stim atlının geçişinden biraz huzursuz olsa da işine devam edip halkla sohbet etti.1 saat sonra saraya döndüğünde yanından geçen atlıyla karşılaştı.Atlı huzursuz bi şekilde:
-Efendim,Büyük bir savaşa sürüklenmek üzereyiz.Stim:
-Bizim daha düşmanımız bile yok.Bize kim savaş açar ki.Atlı:
-Bu krallıkların yaptığı normal savaşlardan değil.Bize doğru yaklaşan bi şeyler var bizden önceki bütün krallıklardan yardım çağrıları aldım.Doğu tarafımızdaki bütün krallıklardan yangınlar çıkıyor.Bütün insanlar oraya buraya kaçışıyor.Stim:
-Bütün krallıkları yenecek bi krallık yok.Kim olabilir bunlar birkaç kişiyi gönder.Atlı:
-Efendim zamanımız yok.Bu saldıranların bizim tanıdığımız hiçbir ırktan olmadığını bile söyleyebilirim.

Devam Etmesi Dileğiyle...
Not:Yorumlarınızı eksik etmeyin.Aslında bu konuda ilk başta çok absürt bi hikaye vardı ama değiştirmeye karar verdim.İlk 4 yorum o hikayeye ait.Yorumlarınızı eksik etmeyin.

Son düzenleme: