0.8.0 ile İlgili Tüm Resimler ! ( Sabırsızlar Bakmasın ! )

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konundaki en son resimde yaratıcı envanterini göstermişsin.Orda neden 2 tane coal block var?

Benimde gözüme ilişmedi değil. Bununla ilgili @jbernhardsson'a bir tweet attım ve birinin Obsidyen olduğunu ve kömür bloğunu eklemeleri ile obsidyenin yanlışlıkla texture'sinin değiştiğini söyledi. Yani bir problem yok. Düzeltmişlerdir bile.[DOUBLEPOST=1384976615,1384975070][/DOUBLEPOST]Üstelik fark ettiyseniz Lapis Lazuli Block'un da texture'si de değişmiş gibi geldi bana. Ancak resmi bir açıklama yapmadılar.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde gözüme ilişmedi değil. Bununla ilgili @jbernhardsson'a bir tweet attım ve birinin Obsidyen olduğunu ve kömür bloğunu eklemeleri ile obsidyenin yanlışlıkla texture'sinin değiştiğini söyledi. Yani bir problem yok. Düzeltmişlerdir bile.[DOUBLEPOST=1384976615,1384975070][/DOUBLEPOST]Üstelik fark ettiyseniz Lapis Lazuli Block'un da texture'si de değişmiş gibi geldi bana. Ancak resmi bir açıklama yapmadılar.
Lapis aynı lapiste son resimdeki Steve baykuş mu?

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedigim gibi arkadaslar. Benim gozumden hic birsey kacmaz. Lapisin de texturesi degisecekmis.

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciktigi zaman biri apk linkini ozel mesaj ile atabilirmi lutfenbb

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi