Minecraft XOX

Map Nasıl Adventure Mapları Gelsinmi?

• Evet Güzel Maplar Gelsin

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Beğenmedim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhaba Benim bu konuyu 2. açışım ilkinde 1 gün bakmadım konuya arşive attılar alın size resimli
Başlangıç Odası

XOX yeri

Genel Bakış(Arka)

Redstone Sistemi(emeğe saygı)

(Saygı Ltfen :D)

Gravel larımız

XOX Alanı

Beğenmek/Beğenmemek size düşer bu arada hiç test etmedim 2 kişi bir şey olursa yorumlara yazınız ve link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende boyle seyler yapmayı severim güzel olmuş :)
Birlikte map yapalım redstone redstone !!! :D

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yapak hacı :D benim baya bir adventure map vardı bilgisayara yeniledim hepsi gitti hepsi redsotone ve command block vard:S[DOUBLEPOST=1384811681,1384724194][/DOUBLEPOST]
Yeni Bir Map Yapmayı Düşünüyom Sende Katılacaksan Mesaj Yaz Redstonedan ve ya mapın konusunu iyi bir şey bulursan gel yapak adventure map

kanki1444

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sevgili dostum 1.7.2 Bi minigame mapı yaptım güzel oldu şu anda koymayı düşünmüyotum dah çok yapıp toplu halde koyucam.Yani redstone bilgim süperdir.Komut bloğu bilgimde bayah iyidir özellikle scoreboard.[DOUBLEPOST=1385049469,1385049407][/DOUBLEPOST]eğer kabuş edersne bende yardım ederim maplarınıza bui,ldimde iyidir.

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha önce yapılmış bir minigame olduğu için sen yapmış olsan bile bir anlamı yok

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sevgili dostum 1.7.2 Bi minigame mapı yaptım güzel oldu şu anda koymayı düşünmüyotum dah çok yapıp toplu halde koyucam.Yani redstone bilgim süperdir.Komut bloğu bilgimde bayah iyidir özellikle scoreboard.[DOUBLEPOST=1385049469,1385049407][/DOUBLEPOST]eğer kabuş edersne bende yardım ederim maplarınıza bui,ldimde iyidir.
Olur ama bu son haftalar yazılılarım var sadece 1 2 gün max uğrşa bilirim ama sonra bayabi uğraşırım
istersen skypeten bana mesaj yaz
Skype:olmbakgit4 (kapakta Joker Resmi Var :D)[DOUBLEPOST=1385055676][/DOUBLEPOST]
daha önce yapılmış bir minigame olduğu için sen yapmış olsan bile bir anlamı yok
Aga Ben Bunu Hiç Görmedim Ama Benim Canım Sıkılmıştı Yapmam Fazlada Sürmedi O Yüzden Haklısın
Biraz Gereksiz Yere Yaptım Can Sıkıntısı de :D