WorldGuard (WG) nasıl yapılır / tabela ve elle arsa satmak / flag komutları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel anlatmışsında paralı servere nasıl WG WE falan kuracağız map yapacağımda :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel anlatmışsında paralı servere nasıl WG WE falan kuracağız map yapacağımda :)

Vds filan diyorsun sanırsam.Eğer makinen varsa Filezilla Üzerinden Kurabilirsin.Ama bir hostingden aldıysan panellerden de yükleyebilirsin.Ama filezilla her zaman daha iyidir.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
WG falan modlada olabiliyor diye biliyorum daha fazla bilgisi olan yazabilir mi ?

EwouLe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@owen_1 Sana sormak istediğim bir WE komutu var. Bir alan düşün içi 2 tür block karışımı Örneğin Stone, Glowstone ben o alanı seçip sadece Stone ları değiştirmek istiyorum. Eskiden rasgele bulmuştum diye hatırlıyorum varmı böyle bir komut?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@owen_1 Sana sormak istediğim bir WE komutu var. Bir alan düşün içi 2 tür block karışımı Örneğin Stone, Glowstone ben o alanı seçip sadece Stone ları değiştirmek istiyorum. Eskiden rasgele bulmuştum diye hatırlıyorum varmı böyle bir komut?

Hiç duymadım Ama elbette ki vardır.Pluginin Wikisi Varsa Oradan Bak.

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Son günlerde sorulan bir soru.Düzgün bir anlatım göremedim.Sim city yüklenirken canım sıkıldı boş vaktim oldu.Yazdım.Önemli olan yardım etmek :)[DOUBLEPOST=1374516926,1374343309][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1374737059][/DOUBLEPOST]Flood gibi oluyor ama biraz daha güncel tutabilir misiniz ?
alıntı bu 1 kere

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kaynak diyor hala ya ? Konunun açılma tarihlerini karşılaştırsana bi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...