Güzel anlatmışsında paralı servere nasıl WG WE falan kuracağız map yapacağımda![]()
WG falan modlada olabiliyor diye biliyorum daha fazla bilgisi olan yazabilir mi ?
@owen_1 Sana sormak istediğim bir WE komutu var. Bir alan düşün içi 2 tür block karışımı Örneğin Stone, Glowstone ben o alanı seçip sadece Stone ları değiştirmek istiyorum. Eskiden rasgele bulmuştum diye hatırlıyorum varmı böyle bir komut?
Malesef yeterli değil kodları kalıp olarak yazmışsın ama onlar değişkenlere sahipler![]()
alıntı bu 1 kereSon günlerde sorulan bir soru.Düzgün bir anlatım göremedim.Sim city yüklenirken canım sıkıldı boş vaktim oldu.Yazdım.Önemli olan yardım etmek[DOUBLEPOST=1374516926,1374343309][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1374737059][/DOUBLEPOST]Flood gibi oluyor ama biraz daha güncel tutabilir misiniz ?
Gerçek kaynağını gösterip kanıtlamadan böyle bir şey diyemezsin.alıntı bu 1 kere
Bu adamı severim ben ya. Ya da dur sevmem hatta hiç sevmedim zaten bunu işi gücü şeylik yapmak neyse şimdi forum içindeyiz....!gerçek kaynağıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.böyle birçok site var