YAN hesap Açıp Beğeni Kasan Arkadaş "Mahmut2121"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Dediğim Gibi Başlıkta söyledim Mahmut2121 Denen Forum Kullanıcısı Yan Hesap Açtı Hesabının Adı Polonium21 VE Bu Forumda 1'de Arkadaşı Var ona Beğenisini Kastırıyor :lav: Mesela Bir Konuya Mesaj Atıyor Sonra Polonium21'e Girip Beğeniyor Belki Bu konumu Görüp Beğenileri Kaldırailr Ama Bu Gerçek
Lütfen Yönetim Ekibi Bu Haksızlığa SON Yönetim Ekibi BAN isteriz BAN isteriz :lav::lav::lav:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet ve başka çoğu kişide 20 - 30 mesaj atıyorlar üyeymiş gibi gösterim sonsuza dek sadece beğeni için giriyorlar.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bekle Çekiyorum Ama inanamman Yanlıştı :)[DOUBLEPOST=1385140040,1385139446][/DOUBLEPOST]

Buyur bundan iyi kanıt yok
Sırf küstüğün için arkadaşını ortaya vermen çok kötü bir şey. Her ne kadar onun yaptığı kötü bir şey olsa da :(

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Küstüğüm için Değil.. Böle Yapmak Yasak Değilse Bende Yapim ozaman Sende Yap Herkes Yapsın Forumu Beraberce Mahfedelim Ok'mu ?
Dilinden farklı diller kullanarak ya da yazım kurallarına dikkat etmeyerek zaten forum kirleniyor. Bari yarı İngilizce yarı Türkçe yazma.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Konuyla Ne Alaka Lütfen Bi Söyle[DOUBLEPOST=1385140711,1385140681][/DOUBLEPOST]Eğer Böyle Yapcaksanda Uzatma ARtık Konuyla Alakasız Alaksız Konuşuyon
Neyse boş ver zaten pek bir önemi yoktu.[DOUBLEPOST=1385140927][/DOUBLEPOST]İlla da uyaracaksan isim vermeden uyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...