Casio007
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
VERSİON=1.7
Yeniden Kıp Kısa Bir mapımla Karşınızdayım
Bu Mapımda Lanetli Kasaba Adlı Bir Hikaye Geçiyor...
HİKAYE:Uzun Bir Zaman Sonra Köye Geri Döndüğünde Köyde Harabelerden Başka bir şey yoktu.Ve Bir Zombi Saldırsında Bayılmıştın.Bir Grup Köylü Ağac kesmeye Giderken Seni Kurtarıp Yeni Köylerine Götürürler.Ve O eski Köye Artık Lanetli Kasaba Adını Takılmış Ve bu Yeni Modern Köy Lanetli Kasabanın Lanetinden Kurtulamamış.Amacın Laneti Yok etmek Ve köyü Kurtarmak.
KURALLAR:
1.)Zorluk=Normal
2.)Mod=Survival[HAYATTA KALMA]
3.)Oyuna Başlayınca Creative'seniz Oyun Modunuzu Survival'a Alın
Link:
OYUNDA MOB SORUNU VARSA SÖYLEYİN DÜZELTECEĞİM..
VirüsTotal:
Arkadaşlar Ben Oyunda Zombie Skeleton Gibi Mobları Yapıyorum Fakat Deneme Amaclı Kontrol ettiğimde zombie vb. Yaratıklar olmuyor sadece Köylüler oluyor :???
Yeniden Kıp Kısa Bir mapımla Karşınızdayım
HİKAYE:Uzun Bir Zaman Sonra Köye Geri Döndüğünde Köyde Harabelerden Başka bir şey yoktu.Ve Bir Zombi Saldırsında Bayılmıştın.Bir Grup Köylü Ağac kesmeye Giderken Seni Kurtarıp Yeni Köylerine Götürürler.Ve O eski Köye Artık Lanetli Kasaba Adını Takılmış Ve bu Yeni Modern Köy Lanetli Kasabanın Lanetinden Kurtulamamış.Amacın Laneti Yok etmek Ve köyü Kurtarmak.
KURALLAR:
1.)Zorluk=Normal
2.)Mod=Survival[HAYATTA KALMA]
3.)Oyuna Başlayınca Creative'seniz Oyun Modunuzu Survival'a Alın
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
OYUNDA MOB SORUNU VARSA SÖYLEYİN DÜZELTECEĞİM..
VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar Ben Oyunda Zombie Skeleton Gibi Mobları Yapıyorum Fakat Deneme Amaclı Kontrol ettiğimde zombie vb. Yaratıklar olmuyor sadece Köylüler oluyor :???
Son düzenleme: