Yeni Bir İlk Gece Hayatta Kalma Taktigi

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Hepimizin ilk ögrentigi taktik ilk gün 20 odun kır elle sonra 20 kır sonra yemek bul ben yeni bir taktik gelistirdim buyrun: 3 odun kırın1masa 8 cubuk 4 odun yapın sonra bir tahta kazma yapın gene 3 tane tas kırın tas kazma yapın sonra 20 tas kırın tas balta yapın kılıc yapIn odunu artık daha hızlı b ir sekilde toplarsınız sonra hala 6 dakikanız olacak demir ve yemek bulun yatak yapın demir kılıc yapın ilk gece yatmayın saklanın sonra sabah canavarları kesip degerli ipinizi kemiginizi alin tarima falan baslayın 2 inci gunde demir set yaparsınız tamam artık bunları yaptıysanız rahatsınız

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam oyunu çözmüş yaaa.Çok sağol kardeşim, senin sayende 4.gün full enchli elmas set ile ender dragon kestim.

Neyse ciddi olursak, İlk günden demir bulucak kadar kim şanslı? Hadi bulduk diyelim direk kılıç ve set yapıcak kadar çok çıkmaz. Sen yaptınmı?Yaptıysan iki resim atda inanalım.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Adam oyunu çözmüş yaaa.Çok sağol kardeşim, senin sayende 4.gün full enchli elmas set ile ender dragon kestim.

Neyse ciddi olursak, İlk günden demir bulucak kadar kim şanslı? Hadi bulduk diyelim direk kılıç ve set yapıcak kadar çok çıkmaz. Sen yaptınmı?Yaptıysan iki resim atda inanalım.
ilk gunden demir kılıc yapılır ama set konusunu abartmıs olabilirin ve istersen demir kılıcı 3 dakikada yaptigim video minecraft tv bolumunde var bakabilirsin ve ben cok sanslıyim bunun et kisi olabilir