Minecraft Pocket Edition Bir Beta Tester Açıklaması

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Beta Tester oldum. Şu anda 0.8.0 oynayabiliyorum ancak 1000'den fazla bug var ve biz Beta Tester'ler bugları JB ve TC'ye bildirmek ile görevliyiz. Güncelleme 2 haftadan önce çıkmaz bence.

Hadi kolay gelsin.

Saygılar.

Wollark

Son düzenleme:

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne güzel gizlice resim çekip atsan bana yada onun gibi gizli bir şey anlamazlar merak etme :)))

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müthiş youtube düşmüm şimdiden Minecraft PE 0.8.0 Beta Test videoları bi tanesinde gördüm adam vagon koyuyo yanına domuz vagon otomatikmen geri gidiyor birden domuz içime biniyo bi ray sistemi kur vagonun önüne domuz yumurtası ile tıkla bak ne olcak bide vagon gözükmüyordu bi tanesinde bug bulmuş adam

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bir video çekmeyi planlıyorum. Ancak Android için program bulamadım.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iOS olsaydın Airplay'ın nimetlerinden yaralanırdın mesela ben istesem 1080p kaliteli ile sadece 4 fps kayıpla video çekerim çünkü iOS'um androiddede bunun gibi bir şey varmı acaba hı :p

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iOS olsaydın Airplay'ın nimetlerinden yaralanırdın mesela ben istesem 1080p kaliteli ile sadece 4 fps kayıpla video çekerim çünkü iOS'um androiddede bunun gibi bir şey varmı acaba hı :p

Eğer iOS olsaydım PE'nin Snapshot nimetlerinden yararlanamazdım. :)
Ama tabii ki tercihim her zaman Apple.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft PE sadece ücretli bir şekilde mi indirebiliyoruz ücretsiz veya demo şeklinde bi hali yok mu bizde yararlanalım ?

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demo vardı fakat Android'den kaldırıldı. Eğer ücretsiz indirmek istiyorsan, Android'ler için .apk dosyaları var. İnternette araştırabilirsin. Daha detaylı bilgi için benle özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsin.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alacağımda tabletim çalışmıyor telefonda çok hızlı şarj yiyor :(