Hayvan Sorunu

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar oncelikle merhaba ben forumda ve minecraft pe da yeniyim ve birkac sorum olacak

Oncelikle benim oynadigim version 0.7.2 bunun daha ust versiyonu varmidir

Benim oynadigim oyunda hayvan popilasyonu cok ama cok az ben zar zor 2 tane hayvani ciftligime sokabildim ozelliklede tavuklar neredeyse yok ve olanlarda yumurta vermiyor

Hayvanlar denizin ortasinda respawn oluyor

Karsi adada 1 gece gecirip kendi adama geldikten sonra benim adamda biraz hayvan sayisi artiyor bu sorunmudur yoksa pc versiyonunun pe daki eksikligimidir

Simdiden cok tesekkurler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Evet minecraft pe biraxda minecraftin eski surumleri gibi bir şey bir updatede hayvanlarin spawn olma olasılığı arttı. Eskiden cok fazla hayvan yoktu bende minecraft pe 0.7.5 var ama 0.8.0 in ciktigini duydum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet minecraft pe biraxda minecraftin eski surumleri gibi bir şey bir updatede hayvanlarin spawn olma olasılığı arttı. Eskiden cok fazla hayvan yoktu bende minecraft pe 0.7.5 var ama 0.8.0 in ciktigini duydum

-_- olmadı bu :( yanlış bilgi :( neyse şöyle açıklayayım :

En son sürüm 0.7.6 dır.
0.8.0 ın çıkmasına çok az kaldı yenilikler oldukça fazla şuradan bakabilirsin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

hayvanların az olması normal sonuçta dünya küçücük :)

hayvanların denizde doğması da normal :)

O Sorun değildir :)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Minecraft pe de enderman varmiydi nethere nasıl gidiliyor nether core diye birsey var da

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft pe de enderman varmiydi nethere nasıl gidiliyor nether core diye birsey var da

enderman yok. nethera gitmek için şu konuya bakabilirsin :) :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

nether normal nether değil maalesef :(
[DOUBLEPOST=1385379993,1385379889][/DOUBLEPOST]
Ben sadece gordugumu söyledim eğer cidden yanlış bilgi verdiysem ozur dilerim ama sizinde birsey paylasmaniz lazim

önemli değil sadece kafası karışabilir diye dedim arkadaşın :) yoksa herkesin hatası var herkesin en az 10 bilgisi yanlış :) mesela en basitinden maddenin 3 ten fazla hali vardır :) ya da herkes değil herkes diye yazılır :) örnek bunlar ^_^

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tamamda az mob olması dünyanın küçük olmasından kaynaklanmiyor. (En azından normal minecraftta böyle) tabii alan çok dar olmadıkça orn.skyblock

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamamda az mob olması dünyanın küçük olmasından kaynaklanmiyor. (En azından normal minecraftta böyle) tabii alan çok dar olmadıkça orn.skyblock

Şimdi şöyle düşün :) normal minecraftta sınırsız haritadaki mobların sayısı pe deki sınırlı haritadaki mobların sayısına eşit mi ?

Tabi ki de Hayır :)
düşünsene sınırsız haritadaki mobların hepsini PE deki haritaya getiriyorlar :) hareket edecek yer kalmaz resmen ^_^

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Minecraft pe nin dünyası kaç chunklikti ona gore konuşacağım

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum bende ama dünya sınırlı eğer sınırsız olsaydı açılmazdı dünyası büyütülebilir ama donmalar sorunlar vb meydana geliyor bu yüzden mojang minecraft pe'de popüler olan tüm cihazların sorunsuz girmesi için çaba harcıyor eğer dünyaları daha büyük yapsalardı herkes en az bi s2 alacaktı neden alsınlar bu sefer almayanlar oyunu alamayacak para kazanamayacaklar anlicağın para ne kadar çok gelirse o yöne doğru geliştiriyorlar app storede haftalardır birinci sırada oyun siz sanmayın adamlar sizin için çırpınıyor paranız için çırpınıyor :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum bende ama dünya sınırlı eğer sınırsız olsaydı açılmazdı dünyası büyütülebilir ama donmalar sorunlar vb meydana geliyor bu yüzden mojang minecraft pe'de popüler olan tüm cihazların sorunsuz girmesi için çaba harcıyor eğer dünyaları daha büyük yapsalardı herkes en az bi s2 alacaktı neden alsınlar bu sefer almayanlar oyunu alamayacak para kazanamayacaklar anlicağın para ne kadar çok gelirse o yöne doğru geliştiriyorlar app storede haftalardır birinci sırada oyun siz sanmayın adamlar sizin için çırpınıyor paranız için çırpınıyor :)
Ama dünyanın ne kadar büyük olacağını ayarlasak sence? Herkes mutlu olur demi benim s3 var minecraft oynarken sıkılıyorum çünkü keşif yapamıyorum (iyi yandan kaybolma olasiligi olmuyor .)

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar sorunu cozdum benim oynadigim survivali ben 7.0 versiyonunda baslamistim simdi 7.6 yi kullaniyorum yeni bir survivala basladim ve birsuru hayvan geldi cevaplariniza tesekkurler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi