Turkler yapmıyor yabancılar yapıyor işe bak :(

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türklerin Bundan Yapmadığına Eminmisin :D Haykırdım :D Al Yapanın Biri Ama Onun Yaptığına Dair Kanıtım Yok :DASASDASD BU TÜRK TELEKOM ARENA

BUDA ŞÜKRÜ SARAÇ OĞLU

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi bu yapancıların en basit buildleri hepiniz herobrine's mansionu biliyorsunuz aynen üstteki elemanın dediği gibi baya gelişmek gerekiyor en iyi yapıları yapanın serverleri var eğitim veriyor forum minecraft türk te böyle bir şey yapmalı bence

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
abi bu yapancıların en basit buildleri hepiniz herobrine's mansionu biliyorsunuz aynen üstteki elemanın dediği gibi baya gelişmek gerekiyor en iyi yapıları yapanın serverleri var eğitim veriyor forum minecraft türk te böyle bir şey yapmalı bence
Adam nasıl eğitim veriyor acaba:

-Bunu buraya koyarsanız iyi olur

:D

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Türkün yapitini yabanci bir forumda paylasmasi mi ? Hmmm. Biraz olagan disi gibi geliyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden bir yapı yapıp en iyi minecraft sitelerinden biri olan pmc ye koymasın?Düşünmeden cevap veriyorsunuz.Hiç görmedin mi bir Türk ün pmc de map paylaştığını?

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancılardan hiçbir farkımız yok, tabi kendimizi aşağalayan bir millet olduğumuz için...
sadece küçük bir kitle hariç farkımız yok. el alemin abii geliyor abidik kubidik parkourlar, videolar paylaşıyor. yine aynı türden elemanlar gelip bunları takdir ediyor, sonra biz neden kötüyüz?