Altin Yok Yardim

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ne kadar kazi yaptiysam hicbir sekilde altin bulamadim nether e gitmek icin lazim nereden bulabilirim bu altini taa kaplan kayalarina kadar indim ama bir halt yok ! Redstone falan baya bi cikti ama su anda ise yaramiyo diye kazmiyorum ama acill bi sekilde altina ihtiyacim var kristal buldum ama altin yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim bundan once actigim konuda bi hocamiz nether le ilgili bir link atmis ve orda altin gerektigi yaziyor

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu arada 0 ne oluyor (yani hangi kup denizdekimi yoksa kumsalmi)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Benim bundan once actigim konuda bi hocamiz nether le ilgili bir link atmis ve orda altin gerektigi yaziyor

Nethere gitmek için altın gerekmez. Nethere gitmek için obsidyen ve çakmak gerekir. Çakmak 1 demir ve 1 çakmak taşından yapılır. Obsidyen ise sadece elmas kazma ile kırıldığından elmas gerekir.[DOUBLEPOST=1385401412,1385401381][/DOUBLEPOST]
Bu arada 0 ne oluyor (yani hangi kup denizdekimi yoksa kumsalmi)

0 Air Block (yani boşluk (hava))

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nethere gitmek için altın gerekmez. Nethere gitmek için obsidyen ve çakmak gerekir. Çakmak 1 demir ve 1 çakmak taşından yapılır. Obsidyen ise sadece elmas kazma ile kırıldığından elmas gerekir.[DOUBLEPOST=1385401412,1385401381][/DOUBLEPOST]
0 Air Block (yani boşluk (hava))

Pocket Edition bölümündeyiz. Pocket Edition'da Nether'e gidilmez, Nether yaratılır. Ve bu olay altın ile olur. 4 Gold Block yani 36 altına ihtiyaç vardır.

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Air block derkene :D gercekten oyunda baya yeniyim

salimdemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eğer 0-30 katları arasında dolaşırsan bulursun ben 9 tane diamond buldum ve diamond block yaptim ardindanda doğaçın blok çoğaltma hilesiyle de kendime set yaptim

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Block hilesinin linkini verirmisin cevabin icin tesekkurler

Bu arada bende seed kullanmaya karar verdim nyan seedini hem survival de hemde crative de actim creativde once madeni buluyorum sonra yeri aklima kaziyorum sonra survival e gecip madeni topluyorum :D

salimdemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o güzelmiş de telefonun android ise pocket inv editor diye bir uygulama var onu indir bu arada linkin doğaçta olması lazım

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O hocamizada pm attim ondanda msj bekliyorum

Ben pocket editor diye bi uygulama denedim ama cok tuhaf hicbisey anlamadim