Yeni Mod Pack Launcher 1.6.4 DNSTECHPACK (FTB Ve Tekkit Tarzı)

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun süredir Minecraft'ın uyduruk launcher'ını kullanarak modlar yükledik ve tonlarca crash raporu aldık size sunacağım bu launcher FTB ve Tekkit tarzı fakat + olarak 1.6.4 için yapılmış bir launcher'dır bazı modpackler 192 moda kadar mod içerebiliyor. Şahsım tarafından tüm mod packler test edilmiştir ve çok iyi. Uzun lafın kısası size The DNS Techpack 'i sunuyorum :D

LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tanıtım Videosu:

Nasıl Yüklenir:

++ Ücretsiz Server ve team speak
++ TÜRKÇE DİL DESTEĞİ
Ve birçok mod pack sizi bekliyor :D

Son düzenleme:

Calnex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Tamda FTB ve Technicden Sıkılmıştım ki Bunu Buldum +1

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim launcher çalışmıyor yönetici olarak çalıştırı denedim uyumluluk değiştirdim ama olmuyor.Diğer pcde de denerim.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bad login hatası yok şu an çalışır durumda eğer modlu MC ile rasgele bir servera girersen tabii ki badlogin verir DNS pack kullanıyorsan DNS server a girebilirsin .

Arkadaşlar bu Launcher sadece PREMİUM'a özel

musad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hay ben .......... diyim premium'a her şey premi ister canım

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bad login hatası yok şu an çalışır durumda eğer modlu MC ile rasgele bir servera girersen tabii ki badlogin verir DNS pack kullanıyorsan DNS server a girebilirsin .

Arkadaşlar bu Launcher sadece PREMİUM'a özel
Launcheri silmiş pc geri yükledim açtı.

5-10 kişi toplanıp oynasak mı ki bunu ?

Ben DNS TECHPACK'a GregTech hariç ekledim öyle oynuyorum.Başka bir modpacka fazladan mod eklemeyip kursak ve serveri kim kuracak ?[DOUBLEPOST=1385471442,1385470428][/DOUBLEPOST]5 10 kişi oynayalım bencede oynamak isteyenler özel mesaj atsın.