Mod Sıkıntım BÜYÜK

mehmet262626

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR MOD YÜKLEDİM HARFİ HARFİNE O PROFİLDEN GİRDİM PLAY DEDİM FAKAT AÇILIŞ EKRANI GELİYOR TEKRAR BAŞA ATIYOR BİR HATA VEREREK. HATA BU :
-- Head --
Stacktrace:
at cpw.mods.fml.common.versioning.VersionRange.getLowerBoundString(VersionRange.java:560)
at cpw.mods.fml.client.GuiModsMissing.func_73863_a(GuiModsMissing.java:61)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modun kendinde bir sorun var ; modun versiyonunu girmede yanlışlık yapılmış olabilir,Forge sürümleri uyumsuz olabilir,Modun GuiScale'lerini bağlayan kodlarda hata olabilir ya da gui ıdleri çakışmış olabilir.Eğer modu indiripte sadece bu hata sende oluyorsa Java sürümün cpw.mods.fml.common ile bağdaşıcak herhangi birşeyi algılayamamış olabilir.Olabilecek en son ihtimal modu yanlış kurman.

Son düzenleme:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Modun kendinde bir sorun var ; modun versiyonunu girmede yanlışlık yapılmış olabilir,Forge sürümleri uyumsuz olabilir,Modun GuiScale'lerini bağlayan kodlarda hata olabilir ya da gui ıdleri çakışmış olabilir.Eğer modu indiripte sadece bu hata sende oluyorsa Java sürümün cpw.mods.fml.common ile bağdaşıcak herhangi birşeyi algılayamamış olabilir.Olabilecek en son ihtimal modu yanlış kurman.
Arkadaş problemi çözdü konu kilit :D