FPS Sorunu...

boraac

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ben modlu minecraft oynuyorum (1.5.2) ama fps 10-15 lerde surunuyor. Smooth lightningi yukseltince veya azaltinca yeniden 50 fpsye cikiyor ama bu degisiklik 5-10 saniye suruyor.
Optifine yuklu 64 bit isletim sistemim ve 8 gb ramim var 1.4.7 deki modpackde hicbir sorunum olmuyordu.
Yardim edebilen varsa iyi olur

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Grafikleri Gerçekçi Değilde Hızlı Yap.Ekran kartın nedir onu da söyler misin ? Ayrıca javayı 64 bit indir.

boraac

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
java 64 bit olmaz cunku internet explorerim 32 bit
yine de denemistim bir degisiklik olmamisti
grafikler zaten hizli
bu da ekran kartim
[DOUBLEPOST=1385483155,1385482794][/DOUBLEPOST]Eksik varsa sistemim

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
java 64 bit olmaz cunku internet explorerim 32 bit
yine de denemistim bir degisiklik olmamisti
grafikler zaten hizli
bu da ekran kartim
[DOUBLEPOST=1385483155,1385482794][/DOUBLEPOST]Eksik varsa sistemim

Benim google chrome 32 bit olmasına rağmen 64 bit java indirebiliyorum ?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
java 64 bit indirilebilir ama internet explorerin 32 bitse pek bir ise yaramaz
en azindan ben boyle biliyorum 32 bit internete 64 bit java indirilmemeli

Ben 32 bit kullanıyordum bir ara (sonradan farkettim onu).Survival games'de buzlu bir map vardı.Onu oynuyamıyordum.Kasıp oyundan atıyordu.Farkettim javanın 32 Bit olduğunu.silip 64 bit indirdim.Şimdi her şeyi çok rahat oynuyorum.Bilgisayarlarımızın çoğu özelliği aynı (ekran kartını bilmiyorum).

boraac

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben 32 bit kullanıyordum bir ara (sonradan farkettim onu).Survival games'de buzlu bir map vardı.Onu oynuyamıyordum.Kasıp oyundan atıyordu.Farkettim javanın 32 Bit olduğunu.silip 64 bit indirdim.Şimdi her şeyi çok rahat oynuyorum.Bilgisayarlarımızın çoğu özelliği aynı (ekran kartını bilmiyorum).
peki 64 bit yapiyorum
fps hatasi devam ederse yazcam buraya[DOUBLEPOST=1385483906,1385483736][/DOUBLEPOST]
(ekran kartını bilmiyorum).

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
grafiklerde sorun olabilir çünkü intelin grafikleri iyi değildir on chip tir grafik belleğinin çok olmasının da bi önemi yoktur

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Grafik ayarlarını düşürmeyi dene belki 1.4.7 de düşük grafiklerde oynamışsındır

dark132

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Boraac Bilgisayarınızın Ramı Yeteri Kadar Var Ama Nedeni İnternet Hızındanda Kaynaklanabilir Sen Bir Modu Sil Öyle Dene Bakalım Fark Olacakmı Olursa Cok Mod Kurma İyi Günler.

boraac

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Force update ettim oyuna girdim yine 10-20 fps
Modlarla alakasi yok zaten ftb unleashedi fancy ve far da 50 fpsde calistiriyordu

Sent from my iPad using
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.