Benim tarafımdan bulunan lavlı seed

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben öylesine her zamanki gibi survival atacaktım açtım dünyayı bi baktım dağlar taşlar hemen odun filsn topladım taş toplarken aşırı derece kömür vardı çokbol madenleri var sonra gezindim bi mağara buldum yer sltındaki değil yani pede oluşan dolu zombi oluşuyordu daldım iskeletlere filan baya kasıldım sonra bi baktım lav doğduğunuz yerden dümdüz gidin lav var benim eşya çoğaltma hilem ile kova yapın lavı 1 double chest dolusu çoğaltın işte seed ve 1 resim
Seed:1382445055
Bi beğeniyi hak ettim

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lavlı dünya çok nadir çıkıyor bana denk geldi 22 ekimde yeni bir dünya açtığımda bende paylaşayım dedim yoksa bundan mahrum kalırdınız ayrıca yaratıcılık modundada açtım dünyayı çok bol maden var şelaleler ver dünyanın heryerinde mağaraya benzeyen büyük yapılar var ve canavar spawnlanıyor iyi item kasılabilir yani tam hayatta kalmal için uygun bir dünya her şey var.

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum bu seedi PE de nasil kullanicaz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece bir lavla dünyanın en iyi seedi oluyorsa vay dünyanın haline...

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft PE'de sizlerin bileceği en iyi seed anlamında yapmıştım neyse konunun adını değiştirim :D biraz abarttım doğru

ghstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam peki bunun gibi baska seed leri nerden bulabilirim (bana bol kaynakli bir seed lazim ve hayvanli ozellikle tavuk :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi