Kanalım için tavsiyeler

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar kendime ait bir kanal açtım ve video çekmek için ne çeksem ne çeksem diye düşünüyorum ve karar veremiyorum bari sizlerden tavsiye alayım ona göre video çekeyim dedim. Elimde olan oyunlar Minecraft ,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
, Don't starve gibi falan filan aklımda minecraft var fakat minecraftın neyiyle ilgili çeksem diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum.

Youtube kanalım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Team-Fortress 2
Counter-Strike:Globall Offensive
Left4Dead2
Gmod 13
Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman seni kimse tutamaz çek videolarını serüvene başla !!
Bende bunu istiyorum fakat neyle ilgili çeksem diyorum yani olay şu şuanda minecraftla ilgili çekmek istiyorum ama neyiyle ilgili çeksem ? ney çekersem ilgi görür ve başkalarına faydası dokunur ? bunu düşünüyorum bi bulsam zaten direk videoya başlamayı düşünüyorum

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Bende bunu istiyorum fakat neyle ilgili çeksem diyorum yani olay şu şuanda minecraftla ilgili çekmek istiyorum ama neyiyle ilgili çeksem ? ney çekersem ilgi görür ve başkalarına faydası dokunur ? bunu düşünüyorum bi bulsam zaten direk videoya başlamayı düşünüyorum
modları cek ic2, computercraft, İCBM gibi kullanilan modlaei cek

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Modları nasıl oynuyacağımı bilmiyorum ben sadece minecraft şeklinde profesyonel olmaya odaklanmıştım fakat mod olarak hiçbir bilgiye sahip değilim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
bende sorun yasiyordum mod kurmakla ugrasmamak icin teknik launcherdan modpacksları direk kurdum tekkit lite ile baslaya bilirsin industrial craft 2 icin wiki.industrialcratf diye bir site vardi googleda cikar önce temelleri anlamak icin bir iki video izleyip bu siteye dal kolayca cekersin computercraft icin thefun dmr kanalının 4 tane videosu var bunları izleyip arastırmalara basla sonra galaticcraft diye bir mod daha var oda tekkitvehexxitte buluur pro kadir channel kanalının aya yolculuk furyası isimli videolarına bak iyi sanslar

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende sorun yasiyordum mod kurmakla ugrasmamak icin teknik launcherdan modpacksları direk kurdum tekkit lite ile baslaya bilirsin industrial craft 2 icin wiki.industrialcratf diye bir site vardi googleda cikar önce temelleri anlamak icin bir iki video izleyip bu siteye dal kolayca cekersin computercraft icin thefun dmr kanalının 4 tane videosu var bunları izleyip arastırmalara basla sonra galaticcraft diye bir mod daha var oda tekkitvehexxitte buluur pro kadir channel kanalının aya yolculuk furyası isimli videolarına bak iyi sanslar

Bana şu technic launcher 'ın linkini verebilir misin ? cracklı olsun ama diğer türlü giriş yapamam her ne kadar korsana karşi olsamda yapacak bir şey yok :)