Rehber| TheHungerGames : Kurulum Rehberi [Video]

ozang98

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Videonuzu izledim cok begendim, her şey dört dörtlüktü,ellerinize saglık. Öncelikle dediklerinizi uyguladım ve suan cok guzel oynuyorum. Fakat tabelalar ve oyun baslıyor yazıları ingilizce. Onları türkçeye cevirebilmek icin nitrado paneline girdim. Fakat bütün config dosyalarını arastırmama ragmen bulamadım ingilizce yazan yazıları.Bulabilsem türkçe ile degistirecem fakat dedigim gibi bulamıyorum. O ingilizce yazılar config de mi yoksa baska biryerde mi bulunuyor? Nasıl erisebilirim? Tesekkurler

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
%100 acemice anlatılmış bir konu. Daha komutları bilmeden yapılıyor. Plugin tanıtımında kendi görüşüme göre İngilizce'nizin iyi olması şart. "Huncır" değilde, "hangır" olunması gerektiğini bilmen gerekir.

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
%100 acemice anlatılmış bir konu. Daha komutları bilmeden yapılıyor. Plugin tanıtımında kendi görüşüme göre İngilizce'nizin iyi olması şart. "Huncır" değilde, "hangır" olunması gerektiğini bilmen gerekir.
Aynen katılıyorum ingilizcem iyi değil evet acemice ama komutları ezbere bilmem şart değil beğenmediyseniZ buyrun siz çekin..

Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Ahahahhaah

O bikere hunger adama laf atacağına kendi hatalarını göz öninde bulundur.

Batuhan Şenyüz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahahahhaah

O bikere hunger adama laf atacağına kendi hatalarını göz öninde bulundur.
Türkçe noktalamaları bilmezsen 12 yaşındaki çocuk benle polemiğe girerse olacağı budur. Parantez içinde adamın söylediğini belirtiyorsam okuşunusu belirtirim sende zaten Hunger diye okuyosun değil mi okunuşunu