Zangow
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Azaltılmışta gözükmüyor olabilir bilmyorum.Olta atınca bilgisayarım donuyorda. :/tamam çünkü ayarlar düşük parçacıklar azaltılmış görmeme riski var mı?
Azaltılmışta gözükmüyor olabilir bilmyorum.Olta atınca bilgisayarım donuyorda. :/tamam çünkü ayarlar düşük parçacıklar azaltılmış görmeme riski var mı?
azaltilmista gözüküyor ama en az yapinca gözükmüyor sadece oltanin batmasi gözüküyortamam çünkü ayarlar düşük parçacıklar azaltılmış görmeme riski var mı?
ench bastim ama bir faydasini görmedimtamam teşekkür ederim bende tam batmıyordu birde ench'siz daha mı zor oluyor ?
kömür yerine tahta-odun-lav-blaze cubugumu kullandin neyaptin yöntemi söyletamam anladım
not=kömürsüz pişirme yöntemi buldum!!
odun kullanmissin bende baska bir yöntemmi var diyomhttps://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-1-7-2-kömürsüz-pişirme-modsuz.165844/
burdan bak ben açtım.İşe yararsa beğeni ve anket ve yorum,yaramazsa yorum at![]()
Lav çok yavaş ama "yüz" tane şey pişirir.bunu bilmiyordum
daha yeni gördüm,lav kovası mı ?
oyunda direk lav bulunmuyor lav kovasiyla oluyor kömür yerine koy 1-2stack cig eti pisiriyorbunu bilmiyordum
daha yeni gördüm,lav kovası mı ?
ocaga 1tane lav dolu kova koy 100birime kadar pisirirbende onu soruyorum direkt lav sandım normalde 1 tane pişiren lav 2 tane mi pişiyor?
balık tuttum 3 normal balık 1 somon 1 paylayço![]()