Survivalden creative geçemiyorum

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar survival açtım sonra open to lan dan creative geçiyorum hileleri açıyorm oyuna dönüyorum hiçbir şey değişmiyor oyunu sildim yine kurdum değişmedi yardım edin

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Survival Açıp Niye Creative Geçiyonki Drek Creative Açsan Hilelere İzin Verip Ondan Sonra Zaten Mod Her Türlü Değiştirirsin
/gamemode 1 veya /gamemode creative

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim Böyle Sorunum Olmuştu Şöyle yap Minecraft Server Kur Bitane Hemen Siteden Exesini İndirip Port Falan Açmana Gerek Yok sonra Kendi Saveni Servere At Exeden Kendine Opluk Verip Değiştir Sonra Tekrar Single Oyuna At Saveyi Tamamdır

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim Böyle Sorunum Olmuştu Şöyle yap Minecraft Server Kur Bitane Hemen Siteden Exesini İndirip Port Falan Açmana Gerek Yok sonra Kendi Saveni Servere At Exeden Kendine Opluk Verip Değiştir Sonra Tekrar Single Oyuna At Saveyi Tamamdır
Sağol kardeş deniyecem acaba bu sorun ağ erişimine izin vermeyle iligsi olabilirmi?

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onu Bilmiyorumda Bende Bir Map İndirmiştim Fakat Map Survivaldı Creative Geçmek İstiyordum Ancak Servere Onu Atıp Öyle Creative Geçip Tekrar Geri Atıp Gİrdim Biraz Uğraştırıyor Ama İşe Yarıyor :)

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teamviewer Varsa Özelden MEsaj Atıp Verebilrmisin Burdan Boşa Konuşmayalım

VEYA BANA SAVENİ UPLODALAYIP VER BEN CREATİVE ÇEVİRİP SANA TEKRAR ATAYIM