Hızlı Ve Öfkeli Paul Walker Mekanın Cennet Olsun

dark132

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eyüp İsteyen İstedigini Diyebilir Belki Adam Ateiz Nerden Biliyorsun Belki Hayranı Bu Seni İlgilendirmez Bu Kişinin Kendi Düsüncesi Ve Özgürlügü Hem Diyemezmiyiz Oda Allahın Yarattıgı Bir Kul .

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyüp İsteyen İstedigini Diyebilir Belki Adam Ateiz Nerden Biliyorsun Belki Hayranı Bu Seni İlgilendirmez Bu Kişinin Kendi Düsüncesi Ve Özgürlügü Hem Diyemezmiyiz Oda Allahın Yarattıgı Bir Kul .
Her ne kadar Allah'ın yarattığı bir kul olsa da bir Müslümanın bir Hristiyan'a "Allah Rahmet Eylesin." gibi bir şey söylemesi caiz değildir.Yüce Allah'ın yolladığı ayetlerde ve hadis-i şeriflerde de bundan bahseder.Hatta benim bildiğim Yahudiler lanetlenmiş bir topluluk, (Bu onların adına dua edenin en az onlar kadar bilinçsiz olduğu gerekçesini savunur.) Hristiyanlar ise dinden sapıp gelecekteki amelleri üzerine din ile oynamış bir kavimdir.Keza Hristiyanlar da bunu kabul etmektedir.Yani sen Allah'a inanmayan ve kendi amelleri üzerine Allah yolundan sapan birine dua ederken neredeyse Allah'a şirk koşmuş olursun.Ayrıca İslam 1400'lü yıllar öncesine dayanan bir din.Zamanında herkes Müslümanlığı bildiği halde olmuyorsa zaten bir sorun vardır. (Benim bildiğim)

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burada din,siyaset yapmayın[DOUBLEPOST=1385917014,1385916953][/DOUBLEPOST]Ayrıca sende link atma haberi kendin yaz altına alıntı diye not düs yoksa konun kilit.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece crack linkleri mi yasak? bak benim isime karısmanı geciyorum. Forum kurallarını oku ondan sonra yorum yap.

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
İzin alınmadan diğer sitelerden paylaşım yapmak yasaktır. İzin gerektirmeyen paylaşımlarda ise alıntının kaynağı belirtilmelidir.
kocaman zaten mynet yazıyor.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak kendin yazdın paylasım diyor paylasım link paylasmak yasak o kadar paylasımlar kendi elinizle yazılmalı copy paste isede bir yerde nereden alındıgı belirtilmelidir.

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sinir herif yüzünden Hızlı ve Öfkelinin başka filmleri çıkmazsa gerçekten kötü olur.

dark132

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çıkacak 7 Korkmayında Orada Video Var O Star Haberin Yan Sitesi Resmi Site Yani Reklam Degil Arkadasın Dedigi Gibi Crack Vs. Degil Konuyu Kilitlersen Seni Sikayet Ederim Bölüm Modu. Davet Edici Bir Linkte Degil[DOUBLEPOST=1385926867,1385926770][/DOUBLEPOST]
Her ne kadar Allah'ın yarattığı bir kul olsa da bir Müslümanın bir Hristiyan'a "Allah Rahmet Eylesin." gibi bir şey söylemesi caiz değildir.Yüce Allah'ın yolladığı ayetlerde ve hadis-i şeriflerde de bundan bahseder.Hatta benim bildiğim Yahudiler lanetlenmiş bir topluluk, (Bu onların adına dua edenin en az onlar kadar bilinçsiz olduğu gerekçesini savunur.) Hristiyanlar ise dinden sapıp gelecekteki amelleri üzerine din ile oynamış bir kavimdir.Keza Hristiyanlar da bunu kabul etmektedir.Yani sen Allah'a inanmayan ve kendi amelleri üzerine Allah yolundan sapan birine dua ederken neredeyse Allah'a şirk koşmuş olursun.Ayrıca İslam 1400'lü yıllar öncesine dayanan bir din.Zamanında herkes Müslümanlığı bildiği halde olmuyorsa zaten bir sorun vardır. (Benim bildiğim)
Kardesim Alakasız Hristiyanlıgıda Allah Yaratımıs Ama Onlar Degistirmis Adamın Bir Sucu Yok Neyse Tartısmaya Gerek Yok Ölenle Ölünmez Allah Rahmet Eylesin De Geç Acıklamana Gerek Yok

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çıkacak 7 Korkmayında Orada Video Var O Star Haberin Yan Sitesi Resmi Site Yani Reklam Degil Arkadasın Dedigi Gibi Crack Vs. Degil Konuyu Kilitlersen Seni Sikayet Ederim Bölüm Modu. Davet Edici Bir Linkte Degil[DOUBLEPOST=1385926867,1385926770][/DOUBLEPOST]
Kardesim Alakasız Hristiyanlıgıda Allah Yaratımıs Ama Onlar Degistirmis Adamın Bir Sucu Yok Neyse Tartısmaya Gerek Yok Ölenle Ölünmez Allah Rahmet Eylesin De Geç Acıklamana Gerek Yok
Bak din tartışması yaratmak istemiyorum da ; 40 sene boyunca Müslümanlığın olduğunu bildiğin halde Hristiyanlıktan çıkmıyorsan kafir(münafık) olursun.Bu dünyadaki hayvanları, bu evreni yaratan Allah iken ; sen hiçbir karıncaya "Allah Rahmet Eylesin." dedin mi ? Senin mantığınla gidecek olursak böyle bir kanıya rahatlıkla varabilirim.Aslında dini önemsemeyerek(en azından hristiyanlığı) zaten en büyük suçu o işlemiş oluyor.Müslümanlık gelmeden önceki Hristiyanlar cennetliklerdir(tabii kendi dinlerini adabıyla hayatlarına katmışlarsa) ama konu ne olursa olsun Müslümanlığın olduğunu bilipte müslüman olmayan birine Allah'ın Müslümanlara kıldığı bir lütuf olan "Rahmetli" ölümü yakıştırman caiz değil.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstedigin kadar sikayet et o konunun burada yeri yok ya arsiv ya konu dısına gidicek o yuzden bence duzenle oyle gitsin ayrıca ben seni tehdit mi ediyorum ne bu?