Advanture Map Hapishaneden Kurtul ! [Bitti]

eeren123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar , yeni mapimla karsınızdayım map suan bitmiş durumda ve bende bitmiş durumdayım uykusuzluktan zombie gibiyim ama sonunda mapı bitirip upload ettim
Oyunda çok hata vardır eminim bi yerde kapıyı açık bile unutmuş olabilirim bütün düzenlemeleri yapıcam çok uykusuzum , sadece yarın en son paylaşırım diye uyumadım yaptım mapi siz yinede bug hata vsvs bildirin
Beni Bilen Bilir

TAMAMEN EĞLENCE AMAÇLIDIR !
mapı arkadasımla birlikte yaptık kendisinin forum hesabı yok
Map tamamen beklentilerinizi karşılcaktır
NOT : Çölden kurtul mapinin devamı değildir tamamen bambaşka bir maptir
Mapte : Bulmaca , Parkur , Mob Savaşı dahil birsürü şey vardır
Hikayelidir

Mapten Resimler FİNALİN RESMİNİ KOYMADIM SÜPRİZ OLSUN ve yine onceki gibi fotoğraf çekmeniz için alan yarattım yine paylaşırsanız çok mutlu olurum

İYİ OYUNLAR
LİNK :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

eeren123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mob savaşınıda bitirdik redstone hatası yüzünden tekrar yapmak zorunda kaldık kusura bakmayın şu an finali yapıyoruz

eeren123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu map 1.yaptığım kadar uzun değil ama daha karmaşık[DOUBLEPOST=1385927063,1385926761][/DOUBLEPOST]yeni resimlerini ekledim finali yapıyoruz

eeren123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım çıktığı için tek başıma devam ediyorum sürebilir biraz

eeren123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yardım edıyım ıstersen
bitti sayılır ama gelsen iyi olur ufak tefek düzenlemeler kaldı sadece mesaj at sen bi[DOUBLEPOST=1385932077,1385932044][/DOUBLEPOST]
bitti sayılır ama gelsen iyi olur ufak tefek düzenlemeler kaldı sadece mesaj at sen bi
elim ağrımaya başladı artık aksjflkajsdşkfdj[DOUBLEPOST=1385932364][/DOUBLEPOST]Merak edenler için dışardan görüntü :DSA şu an zombie gibiyim gözlerim kançanağı ellerim titriyor aşşlfkjsdşakjf
[DOUBLEPOST=1385937109][/DOUBLEPOST]ARKADASLAR MAP BİTTİ UPLOAD EDİYORUM[DOUBLEPOST=1386001236][/DOUBLEPOST]1 kaç bugu düzelttim