Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Uykulumuyum neyim ? Sesim garip gelmiş
Medya oyunları bunlar10 dakikada bir halt yapamadan ölüyor, boşuna vaktinizi harcamayın
Türkçe oynayınca ölünce oyun bitti yazıyor ya. Onunla ilgili bir espiri olarak düşünüyorum. Ayrıca medya oyunlarının youtubeda tek karşılığı dislike dır.Medya oyunları bunlarSırf seni , onu çekmek için Başlıkları böyle attım. Haberlerdede böyledir bkz. Güncel örnek " Sbs kalkıyor " Oysa ki kalkmıyor
Türkçe oynayınca ölünce oyun bitti yazıyor ya. Onunla ilgili bir espiri olarak düşünüyorum. Ayrıca medya oyunlarının youtubeda tek karşılığı dislike dır.
O zaman sana büyük bir dislike armağan ediyorum !Dislike candır
Dislike da bir tür Likedır. Fakat Olumsuz Likedır.O zaman sana büyük bir dislike armağan ediyorum !
Kötü diye değil. İyi mi kötü mü diye merak ediyorsan ben sıradan derim.Dislike da bir tür Likedır. Fakat Olumsuz Likedır.
Bi' Soru ;
Video Kötü diye mi dislike atıyorsunuz yoksa P*Çlik yaptım diye mi ? Merak ettim. Sonuçta video çeken biriyim. Eleştri yapılmasını isterim.
Hayır sadece bir şakaydı. dislike candır diyince kendimi tutamadım :ASDDislike da bir tür Likedır. Fakat Olumsuz Likedır.
Bi' Soru ;
Video Kötü diye mi dislike atıyorsunuz yoksa P*Çlik yaptım diye mi ? Merak ettim. Sonuçta video çeken biriyim. Eleştri yapılmasını isterim.
İkincisiDislike da bir tür Likedır. Fakat Olumsuz Likedır.
Bi' Soru ;
Teşekkürlerİkincisi![]()
silip silip tekrar yazarak görüntülenme almayı bıraksan diyorum?Teşekkürler![]()
Güncel tutmaya çalışıyorum. Hep yaparım bunu. Yazdığım şey " Güncel ", sonra çok fazla yazınca görüntü kirliliği oluyor. Bende düzenliyorumsilip silip tekrar yazarak görüntülenme almayı bıraksan diyorum?
yetkili arkadaşlar ilgilenebilir mi lütfen