Forum Kültürü ve Etik

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, bu kuralların içinde Türkçe'mizi düzgün kullanma da var. Yabancı sözcükler kullanıp Türkçe'mizi kirleterek sen iyi bir Türk olacağını mı sanıyorsun?Türkçe'ye sahip çıkmayan bir Türk düşünemiyorum.Ne mutlu Türk'üm diyene.
Adam haklı :)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, bu kuralların içinde Türkçe'mizi düzgün kullanma da var. Yabancı sözcükler kullanıp Türkçe'mizi kirleterek sen iyi bir Türk olacağını mı sanıyorsun?Türkçe'ye sahip çıkmayan bir Türk düşünemiyorum.Ne mutlu Türk'üm diyene.
İçeriğini araştırdımda, Türkçe'yi senin de pek düzgün kullandığın söylenemez.Sadece bu konuda noktalama işaretlerine uymuşsun milletin gözünü boyama

DeathUndead

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kimsenin gözünü boyadığım yok.İçeriğimi gerçekten araştırsaydın tüm mesajlarımı böyle gönderdiğimi görürdün.İnanmayan arkadaşlar profil sayfama bakabilir.

Son düzenleme:

yarkin1234

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hadi bakalım insanlar uyar ama o 1-2 haftada ya unuturlar yada kasamazlar noktam burda gençler --------> .

L

LifeTaker

Ziyaretçi
İnşallah hayırlısı olur affedersiniz ama forumda spider yasin gibi kişiler var. Yeni üyelere bu kuralları okutmak zorunlu olsa bütün sorun kalkacak aslında :)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Kimsenin gözünü boyadığım yok.İçeriğimi gerçekten araştırsaydın tüm mesajlarımı böyle gönderdiğimi görürdün.İnanmayan arkadaşlar profil sayfama bakabilir.
Başlıkta forum kuralları yazmıyor iyi bir üye olmak için kurallar yazıyor iyi biri olmak istemeyen bu kurallara uymayabilir
sende adam seni BİR SEBEBİ VARKEN banladı diye iftira atma... Senin bu forumdaki kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok ,artık senin gibi kişilerden bıktım.
yükle güzel olur ayrıca yenitbaba evini yalnız yaparsan wglencek korkma
Ben Gmflame eklesene 1 haftadır açılmasını bekliyom :D .
kardeş nie kapattın serveri negüzel oynuyoduk
inanmazsan inanma 13w36a çıktığında 5 eylüldü 13w37a nında 12 eylül 1.6.3 ise 13 eylülde çıktı
daha sonra 13w38a ile birlikte 1.6.4 çıktı 19 eylülde release datelerine bakabilirsin launcherden
Tekrar düşün bence

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Noktalama işaretinin pek önemli olacağını sanmıyorum örneğin @akıllıminecraft yazım kurallarına uymasada seviliyor ama yine de dikkat etse iyi olur.Sadece Türkçe'yi öldürmesin.
Herkes okumalı .

Bu kuralların 13 tanesinide ihlal eden arkadaş bizden bir adet çatal bıçak seti kazandı ismi :
https://forum.gamer.com.tr/uyeler/xxspider_yasinxx.10213752/

Hiç sevmiyorum ben onu.Sarı bücür diye bi tantana çıkardı her yer dağıldı.

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuralları Okudum. Çok Gerekli Bunlar Bazı Yeni adamlar Telafi Ödülünü Aldıktan Sonra Böle Bi Havalara Girdiler Ne Dertleri Var Anlamıyorum Valla![DOUBLEPOST=1386096221,1386096165][/DOUBLEPOST]Yani Böle Foruma Hiç Bakmayanlar Bi Giriyolar Hem Telafi Hemde 1 Yılını Doldurma ödülünü Almışlar Hemen Böle Bi Ben Proyum Havasına Giriyolar anlamıyorum Valla!

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuralları Okudum. Çok Gerekli Bunlar Bazı Yeni adamlar Telafi Ödülünü Aldıktan Sonra Böle Bi Havalara Girdiler Ne Dertleri Var Anlamıyorum Valla![DOUBLEPOST=1386096221,1386096165][/DOUBLEPOST]Yani Böle Foruma Hiç Bakmayanlar Bi Giriyolar Hem Telafi Hemde 1 Yılını Doldurma ödülünü Almışlar Hemen Böle Bi Ben Proyum Havasına Giriyolar anlamıyorum Valla!
Puanla adam olunmuyor . Bazı arkadaşnı lar da rütbeyle adamlık ölçüyorlar.Dur ben senin adamlığını ölçeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...