Forum Kültürü ve Etik

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yanlış yazmış olabilirim ; görmemiş olabilirim,unutmuş olabilirim ya da Türk Dili Ve Edebiyatı' nda bilmediğim şeyler vardır.Ayrıca az önce yazdığım cümlede hiçbir yanlış görmüyorum.
Noktadan sonra birazcık boşluk bırakılıp, yeni cümleye öyle başlanmalıdır. Bütün noktalama işaretleri için geçerli.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
herkes bu kurala uymak zorunda değil,uymayanların sonu spider yasin gibi olurlar.
Ben bile o kadar forumdan uzaklaştırılmadım.

W

WitherMan

Ziyaretçi
9-) Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışmayın. O kişi ne kadar da acemi olsa sizde o yollardan mutlaka geçtiniz.

10-) İnsanları yaşlarına göre , mesaj sayısına göre ve cinsiyetlerine göre muhamele etmeyin.. BUNLARA KESİNLİKLE KATILIYORUM ... xxspideryasinxx gene banlanmış hayırlı olsun. Neden banlanıyor sürekli bu arkadaş söyleyebilen varsa sevinirim :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
9-) Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışmayın. O kişi ne kadar da acemi olsa sizde o yollardan mutlaka geçtiniz.

10-) İnsanları yaşlarına göre , mesaj sayısına göre ve cinsiyetlerine göre muhamele etmeyin.. BUNLARA KESİNLİKLE KATILIYORUM ... xxspideryasinxx gene banlanmış hayırlı olsun. Neden banlanıyor sürekli bu arkadaş söyleyebilen varsa sevinirim :)
Erman Toroğlu'nun deyişiyle; Kaşınıyor. Kaşınırsan kaşırlar böyle adamı. (Galatasaray-GaziAntep BB. maçı)

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası Forum,Normal Hayatta Nasıl Davranıyorsak Toplum İçinde,Burda Da Öyle Davranmalıyız Diye Düşünüyorum..
Argo Kelimeler Kullanmadan (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...