Bukkitten indirdiğimiz hazır pluginleri nasıl düzenleriz

ardaarslan22

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bukkiten indirdiğimiz hazırlanmış olan pluginleri nasıl düzenliyoruz amacım pluginin komutlarını türkçeleştirmek mesela /start degilde /basla

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

Öncelikle gelişmiş pluginlerin hemen hemen hepsinde config dosyaları vardır.
Olayın plugin kısmıyla ilgilenmesem de bazı dosyaları kolayca editleyebiliyordun. (xml veya config dosyası)
Çogu yazılım dilinde oldugu gibi de compile edilmiş şeylerin decompile edilemeyecegini düşünüyorum. Yani yapımcısı java kaynak kodlarını paylaşmamışsa config dosyaları dışında editleyemezsin.

Ayrıca plugin'in .jar dosyası için de config gibi bir dosya varsa aç bak bi metin belgesiyle.

Hemen baktım da https://forum.gamer.com.tr/konu/plu...a-ulaşmak-basitçe-düzenlemek-derlemek.152609/ bu konuyu gördüm. Videoyu ben izlemedim ama gene de bi izle belki burada anlatıyordur.

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardesim indirdigin o jar dosyalarini plugins dosyasina at calistir swyi sonra o plugini icine gir yani confingine ordan ayarlarini yap onerecegim sey yapcagin turkce komutlari fln google transleten cevir eger ingilizcen yoksa ztn hersey essentialsda bitiyor onu turkcelestir gerisi kolay

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Kardesim indirdigin o jar dosyalarini plugins dosyasina at calistir swyi sonra o plugini icine gir yani confingine ordan ayarlarini yap onerecegim sey yapcagin turkce komutlari fln google transleten cevir eger ingilizcen yoksa ztn hersey essentialsda bitiyor onu turkcelestir gerisi kolay

Essentials'ın Türkçesi var bildigim kadarıyla.

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Olsa kardesim ama yok baskalarinin yaptigi var eger onlari kullanirsan swnde cok lag olur