Amatörler için basit map. Babamı Hazinesi

Devamı gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    3

nick24

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RESİMLER:

Amatörler için kolay bir map:):):)[DOUBLEPOST=1386326713,1386324084][/DOUBLEPOST]İlk koyduğum mapda hata vardı hata düzeltildi ve yeni map yüklendi

Son düzenleme:

TRuno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapa bakmadan önce bi hemen elestirim :D Foto alırken f1'e baş daha güzel durur.

Bölümü oynadım. O ilk parkourdan sonra demir kapı vardıya düğmeye başıp açtığımız ondan sonra yatakta yatabilmek için komut bloğuyla /time set 42000 komudunu fln kullanıp gece yapsaydın iyi olurdu bide son kitapta bunu okurken ben ölmüş olacağımı en başta yazsaydın daha mantıklı olurdu =))

Ama yeniler için gayet güzel bir bölüm olabilir..

Son düzenleme:

nick24

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler f1 basmayı unutmuşum aceleyle yapınca ilk linki zaten bir yanlışla yaptım kaktüslerin arasına atlayınca ölüyodun

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mapa bakmadan önce bi hemen elestirim :D Foto alırken f1'e baş daha güzel durur.

Bölümü oynadım. O ilk parkourdan sonra demir kapı vardıya düğmeye başıp açtığımız ondan sonra yatakta yatabilmek için komut bloğuyla /time set 42000 komudunu fln kullanıp gece yapsaydın iyi olurdu bide son kitapta bunu okurken ben ölmüş olacağımı en başta yazsaydın daha mantıklı olurdu =))

Ama yeniler için gayet güzel bir bölüm olabilir..
Keşke Spoiler Yazsaydın şimdi mapi öğrendik :(

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Daha önceden ''Babamı kurtar'' ve ''Hazine peşinde'' gibi pek çok map yapılıyordu sen bir ilk olarak bu ikisini birleştirdin!

nick24

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
belki çok güzel olmamıştır çünkü ilk mapım ve bu işte yeniyim.