? ? ? MOD 1.6.4

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
W

WitherMan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yeni yapacağım bir modu tanıtacağım. Bu mod ile oyuna bazı itemler ve eşyalar gelecek oyundaki bazı sistemler değiştirilecek. Aklıma gelmediği için ismini veremiyorum arkadaşlar. Neyse... Modumuzu Tanıtalım :)

MOD İLE OYUNA EKLENECEKLER :

- Bu mod oyuna 5 farklı biyom ve 5 farklı blok ekleyecek.
- Bloklardan çıkan itemler ile yeni eşyalar yapılabilecek.
- Var olan bazı itemlere yeni özellikler eklenecek.
- Yeni bir köylü eklenecek ;
- Bu köylünün en önemli özelliklerinden bazıları farklı biyomlarda doğabilmesi , üzerinizde bulunan bazı itemleri satabilmeniz ( karşılığında size bazı itemler verecek ). - Köylüyü öldürünce 0-2 arası elmas , zümrüt ayrıca 0-5 arası değerli taş düşebilecek.
- Sırt çantası eklenecek.
- PARA EKLENECEK !
- SADECE ÇÖLDE BULUNAN BİR BLOK EKLENECEK !
- YENİ BİR SKİN EKLENECEK.

MOD İLE DEĞİŞECEK SİSTEMLER :

- KÖYLÜ TİCARET SİSTEMİ DEĞİŞECEK.
- BLOKLAR YALNIZCA DEMİR KAZMA İLE KAZILABİLECEK.
- DEĞERLİ TAŞLARDAN EŞYA YAPILABİLECEK.
- DEĞERLİ TAŞLAR VE YENİ EKLENECEK BİYOMLAR SADECE HAYATTA KALMA MODUNDA ÇIKACAK. ZORLAYICI OYNAYANLARDA BU BLOK VE BİYOMLARIN ÇIKMASI DAHA DA ZOR OLACAK.

ÖNEMLİ NOT : MOD HAKKINDA DETAYLI BİLGİ OYUNA YAZILI KİTAP OLARAK EKLENECEKTİR BENİ OKU VESAİRE GİBİ DOSYALAR KOYULMAYACAKTIR.

ŞİMDİLİK EKLENECEK BAZI ÖZELLİKLER BUNLAR ARKADAŞLAR DAHA AKLIMA GELİRSE EKLEYECEĞİM. MODA YARDIM ETMEK İSTEYEN ÖZELDEN ULAŞABİLİR.

Moderatör tarafından düzenlendi:
W

WitherMan

Ziyaretçi
1.si adını daha koymadım çünkü aklıma geldi. ( aklıma geldi yazmışım MALLIK BEDAVA ! gelmedi yazcağdım. :( )
2.si o kadar meşguldüm ki milletin elmas kazmayı ( elması ) nasıl bulacağını düşünemedim.
3.sü onu demir kazma olarak değiştiriyorum.

SON OLARAK ADI ? ? ? OLMAYACAK ELBETTE.

Moderatör tarafından düzenlendi:
W

WitherMan

Ziyaretçi
Gittikçe kodlamayla yapanların sayısının artması daha güzel .İyi iş çıkarırsın umarım.

KODLA YAPACAĞIM AMA HATA VERMESİN DİYE ÖNCE MOD MAKERLA DAHA SONRA KODLA YAPACAĞIM.[DOUBLEPOST=1386428573,1386428251][/DOUBLEPOST]GÜNCEL.