Mod Sıkıntısı :(

ombi.2323

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar daha yeni premium aldım. Mod yüklemek istiyorum yüklemek istediğim bazı modlar ;
1 - Red Power 2
2- İndustriel Craft
3- TooManyİtems
Bunları ve daha başka modları yüklemek istiyorum. birçok yerden araştırdım. bin klasörü mod klasörü minecraft.jar klasörüne atacaksın filan dediler ama bu klasörlerin hiçbiri yok bende bana skype yada buradan yada faceden herhangi bi yerden yardım edermisiniz.
Şimdiden teşekkür ediyorum ...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6.2 ile mod yükleme işlemi değişti.Minecraft Forge ModLoader yazıp sitesine girdiğinde oyununun versiyonuna göre installer olan sürümü indirip install diyorsun.Sonra Oyunu açıp kapıyorsun.Daha sonra modunu indiriyorsun ve mods klasörüne atıyorsun(her mod için geçerli.)Red Power 2 diye bir mod artık yok.Onun yerine yapımcıları farklı olan Project of RED 2 modu var.

ombi.2323

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim o map loaderi bulamadım biraz daha açık anlatabilirmisin acaba

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradan indir installeri .Sonra kurdurt.Oyunu aç kapa.Mods klasörüne at modunu ve oyuna tekrar gir bu kadar basit.(olmadıysa bir yanlışlık yapmışsındır sürümler için sürümlere dikkatli bak.)

ombi.2323

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hemen deniyorum[DOUBLEPOST=1386453883,1386453248][/DOUBLEPOST]
buradan indir installeri .Sonra kurdurt.Oyunu aç kapa.Mods klasörüne at modunu ve oyuna tekrar gir bu kadar basit.(olmadıysa bir yanlışlık yapmışsındır sürümler için sürümlere dikkatli bak.)
Olmuyor :( Bak resimlerde bunlar

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a girip çıkınca (Forge adlı profille) .minecraft dosyasında mods diye klasör oluşacaktır oraya bütün modlarınızı attıktan sonra tekrar girdiğinizde modların yüklendiğini göreceksiniz.
Önemli not : Mods klasöründeki modlar sadece forge veya forgenin kurulu olduğu profilde çalışır (Yani forge versiyonu seçilen yerde.)