Mystic Craft 1.6.4 Alpha_0.2

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün size kendi yapımım olan Mystic Craft'in Alpha Versiyonu göstereceğim ,
Öncelikle MysticCraft tam olarak nedir sorusuyla başlayalım.
  • Basit olarak Mystic Craft, Survival + Diğer büyük çaplı modlara eklenti olarak oluşturulan bir mod diyebiliriz.
  • Türk Mod Yapımcılığında ilk kodlama örneklerinden biri olarak varsayabiliriz.
Onun dışında Mystic Craft'in eklediği bir kaç şeye değinelim ;
  • Mystic Craft kendine özgün bir fırın ekler (şu an sadece basit fırın ilerki sürümlerde geliştirilecek.)
  • Kendine özgü bir maden ve bu madenlerle yapılan aletler.
  • "Chemical Material Converter" adını verdiğim bir converter ekler ki bu da EE3'ün Minium Stone'u ile eş değerdir.
  • Kendine özgü bir ağaç ve yaprakları, ondan yapılabilen plankler.
  • Kendine özel bir asa (bu asa ile sağ tıklandığında oyuncunun canı fullenir buna ekstra olarak bir ses efekti vardır ki buglu olduğundan düzgün çalışmıyor.)
  • IC2 enerjisiyle şarj edilebilen bir yiyecek.
  • IC2 enerjisini kısa süreliğine depolayan basit bir MFSU
  • Kendi asası ile yapılabilecek mevcudi craftingler.
  • Kendi Cropsları ile maden aramaya gerek kalmadan maden üretimi.
  • Ve basit olan bir kaç özellik daha ...
Sıra geldi Recipelara ;

(Gerçi Görüntü kalitesi birleştirirken biraz bozuldu ama.)
Not : Buglu bulduğum item ve blockların craftinglerini koymamamın yanı sıra creative özel birkaç bloğu var o yüzden pek fazla yararlanamayacaksınız :D

İndirme Linki ve Kurulum ;
  • Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    ,
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    ve
    indiriyoruz.
  • Forge'u .minecraft'ımıza kurdurtturuyoruz.
  • Oyunu Forge Profile ile açıp kapıyoruz.
  • Daha sonra IC2 ve MysticCraft'i mods klasörüne atıyoruz ve bitti.

@Neadiatre @Prospekt @Cobra1290 @Assteroidd_123 (özellikle sizden fikir almak istedim.)

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
IC2 nin download yerinde ki şeylerin hepsinimi indiriyoruz 3 tane şey var da

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
moduna baktım fluid mystic essence de sorun var bir de fırının kendine özgü nir GUI si olsa daha iyi olabilir güzel olmuş ama verdim şukunu[DOUBLEPOST=1386515460,1386515400][/DOUBLEPOST]istersen modun için model yapabilirim

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
moduna baktım fluid mystic essence de sorun var bir de fırının kendine özgü nir GUI si olsa daha iyi olabilir güzel olmuş ama verdim şukunu[DOUBLEPOST=1386515460,1386515400][/DOUBLEPOST]istersen modun için model yapabilirim
Kendine özgü bir gui derken ekstra slot vs diyorsan zaten bu sürüm için basit bir fırındı bu.Alpha'nın 5-6 ya da bir sonrakinde zaten ekstradan bir slot eklemeyi düşünmüyorum değil yani.Fluid Mystic Essence ise Forestry squeezerları için tarif yaparken örnek olarak yaptığım bir sıvıydı şuanlık buglu olsa da ilerki versiyonlarda düzeltilecek.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç modu birbirine sokmuşsun ama kendin kodladıysan gerçekten başarılı olmuş modu daha kurmadım. Ama bunu yapabildiysen güzel olmuş.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç modu birbirine sokmuşsun ama kendin kodladıysan gerçekten başarılı olmuş modu daha kurmadım. Ama bunu yapabildiysen güzel olmuş.
Esinlenip alıntı yapabilecek ve bana örnek olacak çok mod vardı.Şu fırının guileri hariç hepsini ben yaptım (GUI'de ders almam gerekti rahatlıkla 8-9 video izlemişimdir yani.)