PLOTME KULLANIMI EN DETAYLISI +RESİM LER

oyunkoliko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR BEN OYUNKOLİKO SERVER KURUCUSUYUM SERVERİMİZ GELİŞİTİĞİ İÇİN BENDE PVP YE EV YAPILMASINDAN HOŞNUT DEĞİLDİM.
VE PLOTME Yİ BİLİYORDUM AMA İŞLERİM OLDUĞU İÇİN YAPAMADIN NEYSE BOŞ Bİ ZAMAN DA YAPMAYA KARAR VERDİM YARATACAĞINIZ DÜNYA
ADLARININ FARKLI OLACAĞINDA GUROUP MANAGERDE AYARLAMALAR YAPILMAMIŞ.
YANİ KONUM GROUP MANAGER KULLANAN VE + PLOTME KULANIP TA ÇEŞİTLİ HATALAR ALAN ARKADAŞLARIMIZA ÖNCE BİZE
MULTİVERSE-CORE LAZIM YOKSA VERECEĞİM KODU YAZINCA HATA ALIRSINIZ..
MULTİVERSE-CORE VE PLOTME PLUGİNLERİNİ KURDUKTAN SONRA SERVERDE ADMİN OLARAK BU KODU YAZIN:
(NOT BEN DÜNYANIN ADINI plotworld YAPACAM)
/mv create plotworld normal -g PlotMe
SONRA COMPLETE YAZAR BUNDAN SONRA BU KODU GİRİN
/mvtp plotworld yada /mwtp plotworld YAZIN
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ARTIK GROUP MANAGER KULLANMAYAN SERVERLER İÇİN BİTTİ AMA KULLANANLAR İÇİN DAHA BİTMEDİ
ÇÜNKÜ NORMAL OYUNCU OYUNA GELİP /p auto YAZINCA PREMESİON COMAND DİYE HATA ALIR SEBEBİ GROUP MANAGERDEN YETKİ VERİLMEDİ
BU KODU KULLANMAYA YETKİ VERİLMEDİ ŞİMDİ İSE
PLUGİNLER>GROUP MANAGAR>WORLDS>PLOTWORLD>GROUPS deyin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BURDA DEFAULT YAZAR BEN BUNU OYUNCU YAPTIM ONUN BİRAZ ALTINDA PERMİSSİONS VAR ORAYA
- plotme.use.auto
- plotme.use.claim
- plotme.use.home
- plotme.use.info
- plotme.limit.2

yazın burda plotme.use.auto komuutu /p auto komutunu kullandırır vs
plotme.limit.2 iste burda ki 2 oyuncuların en fazla 2 arsaya sahip olacaklarını bildirir
SONRA KAYDEDİN ÇIKIN İŞLEM BU KARDAR....

oyunkoliko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
multiverse core var mı varsa ama hata varsa yaptığınız dünya yanlış açmışsınız yeni dünya açın olmassa plugin dosyalarını silin tekrar kurun

Gangsta

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
multiverse core var mı varsa ama hata varsa yaptığınız dünya yanlış açmışsınız yeni dünya açın olmassa plugin dosyalarını silin tekrar kurun
Sureklı Denemıstım Sonunda Actım Dıye Sevınıyodum Plotme Komutlarının Hıcbırı Calısmıyo Dedıgınız Herseyı Dogru Sekılde Yaptım Ama Bakalım :/