Master_Striped
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Resim neden gözükmüyor;Bir fikrim yok yalnız sen bu felsefeyle yaşarsan hayatta farklı eleştirilere marus kalabilirsin.Resim yok ve sadece Allah yaratabilir....
katılıyorum.Yaratmak Allah'a mahsustur ve bu kelimeyi kullanmak çokta iyi değil.Resim yok ve sadece Allah yaratabilir....
Bu beğeniyi hakettin doğru yaratmak Allah'a mahsustur...katılıyorum.Yaratmak Allah'a mahsustur ve bu kelimeyi kullanmak çokta iyi değil.
Neden hep güzel bir şey söylediğimizde aklınıza ''beğeni kasmak'' geliyor ?Al işte dini karıştırıp beğeni kasmaya çalışan bi şahıs daha geldi :/
Güzel bir şey söylemiyorsunuz, dini işe karıştırıyorsunuz biri rapor etse uyarı alırsınız forum içi huzursuzluktan haberiniz yokNeden hep güzel bir şey söylediğimizde aklınıza ''beğeni kasmak'' geliyor ?
Yaratmak Allah'a mahsustur dediğim için yasaklanırsam merak etme bu forumda kalmam.Bence ölye bir forum değil burasıGüzel bir şey söylemiyorsunuz, dini işe karıştırıyorsunuz biri rapor etse uyarı alırsınız forum içi huzursuzluktan haberiniz yok
Al işte olayı buraya bağlıyabiliyorsunya pes doğrusu !Yaratmak Allah'a mahsustur dediğim için yasaklanırsam merak etme bu forumda kalmam.Bence ölye bir forum değil burası
Hala liketan bahsediyosun.Çok mu önemli bir şey bu like? like like like like like...Al işte olayı buraya bağlıyabiliyorsunya pes doğrusu !
Kardeşim değişik değişik konuşmayın adam bir şey yazmış hemen atlıyorsunuz yaratmak Allah'a mahsustur diye ne alaka ?
İstediğiniz kadar inkar edin belli oluyor sırf like kasmak için yazdığınız.
İşe dini karıştırınca, evet.Hala liketan bahsediyosun.Çok mu önemli bir şey bu like? like like like like like...
Sen ne dersen de kardeş.Bilen biliyo benim o maksatla söylemediğimi..İşe dini karıştırınca, evet.