varsa çok sevinecem hayok diye biliyorum kanka
taşınabilir wi-fi alanına bağlanıyoruz zaten minecraft pe de wi-fi üzerinden online oynalınabiliniyor yaSanırım Android kullanıyorsun
Ben IOS um ama yardımcı olmaya çalışacağım
Serveri kurmak için kullandığınız bir program varmı ?
Ozmn Yapılabilecek bir şey yok malesef .s.staşınabilir wi-fi alanına bağlanıyoruz zaten minecraft pe de wi-fi üzerinden online oynalınabiliniyor ya
program varsa programı nedir acaba androide programı var mı ?Ozmn Yapılabilecek bir şey yok malesef .s.s
hani pe için programlar geldide siz wi-fi üzerinden oynadığınız için ayarlanmaz
Gerek kalmadı ama bildiğin bjrsey varsa siyleAnlamadım şimdi wi fi üzerinden mi oynuyorsunuz ?
Tek Varlığım iPad Mini'denLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Uygulaması İle Gönderilemedi.
Pocketmine olarak açılabiliyorGerek kalmadı ama bildiğin bjrsey varsa siyle
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onun için internet lazım androide kurmak içinse root lazım root = güvenlik kapsamı dışındadırPocketmine olarak açılabiliyor
Tek Varlığım iPad Mini'denLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Uygulaması İle Gönderilemedi.
Korkma rootla gitsin. Gerekirse unroot ile garantiye sokarsin.Onun için internet lazım androide kurmak içinse root lazım root = güvenlik kapsamı dışındadır
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi