premiumunu paylaşacak varmı ?

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba , bana acil olarak premium hesap lazım ama alıcak parayı bir türlü denkleştiremiyorum , eğer bana ortak kullanmak için premium hesap alırsanız bu iyiliğin asla altında kalmam . zaten güvenlik sorusunun cevabını vermediğiniz sürece çalamam , eğer bana premiumunu ortak kullanmak için verecek varsa skype : EmOkArSiTi .

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim gerçek fakat güvenlik sorusu istiyor :DA:Das.d.a(lan ben sitesine girmeye calismisim cağtırmayın)

Son düzenleme:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu premium meselesi çok yaygınlaştı. @Muhde isimli arkadaşın verdiği premium başka bir insana ait, Bunun gibi 192tane daha var.
Ancak ben bunların paylaşımını bile bir crack paylaşımı gibi görüyorum. Başkalarının hesabı size yarar getirmez.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
launcherden giremiyorum :/[DOUBLEPOST=1386604878,1386604814][/DOUBLEPOST]hesaba[DOUBLEPOST=1386604956][/DOUBLEPOST]vallaha girdi !!!!!!!! çok saol

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet ya pre hesaplar yaz 200 pre cıkyıor.İnsan kendi parasıyla almalı.
Hayır google aramalarında o kadar kolay çıkmıyor bana kim verdiyse bunlara da aynı kişiler vermiştir ama ben bunları alınca üstüne yatmadım şu an sizle hepsini paylaşmak isterdim ancak benim değil, işte bu yüzden 200 premium hesap bildiğim halde crackli oynuyorum ben oyunu.
İnsan kendi parasıyla alsın diye bir şey demedim ben ama premiumunu kullandığınız kişinin haberi olsun ki hakkına girmeyin.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Ben premium deil iken hypixel e mcsg ye girememe derdini cok yasadim bu hesaplari dagitilinca bu dert ortadan kalkti bu yuzden hypixel ve mcsg oynamak isteyenlerin bilmesi gerekiyor. Arkadasin premium sen deilsin beraber mcsg atma sansiniz olmaz..

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben premium deil iken hypixel e mcsg ye girememe derdini cok yasadim bu hesaplari dagitilinca bu dert ortadan kalkti bu yuzden hypixel ve mcsg oynamak isteyenlerin bilmesi gerekiyor. Arkadasin premium sen deilsin beraber mcsg atma sansiniz olmaz..
Bırak ta oyunu hakkıyla alanların farkı olsun.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sen bunu nerden buldun ? satınmı aldın yoksa biyerdemi vardı ?