[mod] yapmak istiyorum!!!

emre4544

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar mod yapmak istiyorum biri bana anlatabilirmi
kullandıgım mod maker LutzBloxs Mod Maker arkadaşlar video cekebilirmisiniz ben tam anlayamadım da bu brogramdan bulamayanlar için link atcam altta

link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

link2:

link3:

link4:
not program kotu derseniz kendim oynamak için ve kendimi geliştirmek için yapcam kotu programla iyi şeyler yapabilirsem ta iyi programla yapmaya basliyacam:ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::lav::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::lav::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::demir::ecehver:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCreator ile yap.Onun hakkında daha çok yardım alabilirsin.Elle kodlama bilgin varsa Eclipse'i kullan.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Java ve Eclipse Öğren Kendi Elektirik Sistemini Bile Yazabilirsin.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft mod discussion da gezerken vswe summer course larını gördüm ve neredeyse çığlık atıyordum onca uğraştan sonra benim el emeğimle yaklaşık 2-3 ayda çözdüğüm şeyin yaklaşık 20 saat civarı sürede anlatmış. Onlara bakabilirsin.
(Ki kimse bana öyle videolar olduğunu söylememişti :( ) VSWE steves carts ın yapımcısıdır bu arada.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft mod discussion da gezerken vswe summer course larını gördüm ve neredeyse çığlık atıyordum onca uğraştan sonra benim el emeğimle yaklaşık 2-3 ayda çözdüğüm şeyin yaklaşık 20 saat civarı sürede anlatmış. Onlara bakabilirsin.
(Ki kimse bana öyle videolar olduğunu söylememişti :( ) VSWE steves carts ın yapımcısıdır bu arada.
Ben de senden öğreniyorum :Ç[DOUBLEPOST=1386697562,1386697490][/DOUBLEPOST]Profesyonel bir mod yapımcısının kodlama videolarını izlemeyeceğim de napcam sağolasın ya :D

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Saol :)

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
javayı nerden öğrenebilirim oyun yapıcam bu arada oyun konsolundaki konuma bakarsanız sevinirim

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnternete java dersleri yazın.

Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk