Anime Tavsiye Edin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba konu saçma gelmiş olabilir biliyorum :p anime izleyesim geldi bitirdiklerimi söyleyimde söylemeyin :p daha çok popüler animeleri seviyorum konu benim için farketmez daha çok mizah olmasını isterim :p Seinen veya Ecchi tarz bir anime olabilir izlediğim popüler animeler.
Bleach
Death Note
One Piece
FairyTail
Evet taleplerimi bekliyorum :p tamam neyse.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya sen onları bir kenara bırak anime dünyasının %95i ecchi zaten bulursun birşeyler sen bir FMA ve FMA Brotherhood bitir Code:Geass R1 ve R2, Code Breaker, DGrayMan, Kuroko no Basket, Shingeki no kyujin izle bitir sonra gel ben sana ecchi de öneririm seinen de :p

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Highschool Dxd ecchi
Kesinlikle katılıyorum.

Ya sen onları bir kenara bırak anime dünyasının %95i ecchi zaten bulursun birşeyler sen bir FMA ve FMA Brotherhood bitir Code:Geass R1 ve R2, Code Breaker, DGrayMan, Kuroko no Basket, Shingeki no kyujin izle bitir sonra gel ben sana ecchi de öneririm seinen de :p
%95 i ecchi derken? Nasıl oluyor o iş? Her gördügünüze ecchi mi diyonuz? İstersen direk %100 diyeydin ... =)

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saydıgın animeler herkesin harcı degil hele ki Code geass anlayana guzeldir bu animeler.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle katılıyorum.

%95 i ecchi derken? Nasıl oluyor o iş? Her gördügünüze ecchi mi diyonuz? İstersen direk %100 diyeydin ... =)
Bu yorumu anime dünyasını sürekli takip etseydin yapmazdın. %5lik bir bölüm senin sandığın kadar az değil bir. İkincisi ise en basitinden direk turkanimede yazmasından değil ecchi olayını şimdi burda açıklamayayim garip kaçacaktır ama ******nin daha masumu diyebiliriz. Ve çoğu animede ucundan da olsa ecchi var türlerine bakarak anlayamazsınız izlerseniz çoğu animenin ecchi ögrsini içerdiğini görebiliriz(ne kadar resmi yazdım.)

Saydıgın animeler herkesin harcı degil hele ki Code geass anlayana guzeldir bu animeler.
Anlayabileceğini düşününerek söyledim. seinen istedi bizden 18+ dır seinen, 18+ olan birinin bazı akımları bildiğini ve Code Geass, DeathNote gibi animeleri anlayabileceğini düşünüyorum.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Naruto,Dgray man,Full metal alchemist,beyblade bunlarda anime izlemeni tavsiye ederim
özellikle naruto

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yorumu anime dünyasını sürekli takip etseydin yapmazdın. %5lik bir bölüm senin sandığın kadar az değil bir. İkincisi ise en basitinden direk turkanimede yazmasından değil ecchi olayını şimdi burda açıklamayayim garip kaçacaktır ama ******nin daha masumu diyebiliriz. Ve çoğu animede ucundan da olsa ecchi var türlerine bakarak anlayamazsınız izlerseniz çoğu animenin ecchi ögrsini içerdiğini görebiliriz(ne kadar resmi yazdım.)

Anlayabileceğini düşününerek söyledim. seinen istedi bizden 18+ dır seinen, 18+ olan birinin bazı akımları bildiğini ve Code Geass, DeathNote gibi animeleri anlayabileceğini düşünüyorum.
Her şeyden önce şunu bil ki animeyi takip ediyorum, kimse burada birbirini tanımadan gereksiz yorum yapmasın , en az 2,5 yıldır anime dünyasını takip ediyorum ve %5 inde az olmadığının farkındayım bunun için dediğin gibi anime dunyasını takip etmene gerek yok her normal insan bilir bunu ancak şuda var ki %95 in yanında %5 inan çok az kalıyor, gelip bana burada %5 fazla falan deme lütfen... Ve her animede ecchi var demişin , peki... Her animede ecchi olması sence her animeyi ecchi mi yapar? -Hemde %95lik kadar kısmı ecchi mi yapar?-
Her içinde azıcık aksiyon olan shounen mi oluyor? Her içinde azıcık ecchi ya da bir sürü bölümü olan ancak sadece 1-2 bölümünde adam gibi ecchi olan serilerin tamamı ecchi mi olur? , Yok öyle bir dünya =) Gelip burada animeyi çok iyi a dan z ye biliyormuş gibi davranmayın , ne ben ne siz bu işin duayeni değiliz ancak animelerin %95nin ecchi olmadığını anlamak için duayen olmaya gerek yok inan bana =)

Not: Bu konuyu tartışmaya dökmeyin lütfen, konu kirlenmesin daha fazla

Son düzenleme:

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Death note da hersey apacık ortada zaten hep karakterler dusunuyo senin kendini zorlaman gerekmez. Code geass anlayana guzeldir. Ayrıca her ecchi vb izleyen +18 degil ki.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Death note da hersey apacık ortada zaten hep karakterler dusunuyo senin kendini zorlaman gerekmez. Code geass anlayana guzeldir. Ayrıca her ecchi vb izleyen +18 degil ki.
+18 izleyebiliyorsa o konuda düşünebiliyordur ayrıca ecchiye demedim +18 diye seinen e dedim. DeathNote da karakterler düşünüyor ama senin onları anlaman için biraz kafa yorman gerekebilir.[DOUBLEPOST=1386708048,1386707570][/DOUBLEPOST]
Her şeyden önce şunu bil ki animeyi takip ediyorum, kimse burada birbirini tanımadan gereksiz yorum yapmasın , en az 2,5 yıldır anime dünyasını takip ediyorum ve %5 inde az olmadığının farkındayım bunun için dediğin gibi anime dunyasını takip etmene gerek yok her normal insan bilir bunu ancak şuda var ki %95 in yanında %5 inan çok az kalıyor, gelip bana burada %5 fazla falan deme lütfen... Ve her animede ecchi var demişin , peki... Her animede ecchi olması sence her animeyi ecchi mi yapar? -Hemde %95lik kadar kısmı ecchi mi yapar?-
Her içinde azıcık aksiyon olan shounen mi oluyor? Her içinde azıcık ecchi ya da bir sürü bölümü olan ancak sadece 1-2 bölümünde adam gibi ecchi olan serilerin tamamı ecchi mi olur? , Yok öyle bir dünya =) Gelip burada animeyi çok iyi a dan z ye biliyormuş gibi davranmayın , ne ben ne siz bu işin duayeni değiliz ancak animelerin %95nin ecchi olmadığını anlamak için duayen olmaya gerek yok inan bana =)

Not: Bu konuyu tartışmaya dökmeyin lütfen, konu kirlenmesin daha fazla
Yok ya öyle demedim %5 çok fazla, acayip fazla felanda demiyorum. Ayrıca biraz takip etsen dediğim konudada hakarette bulunmak istemedim. Sadece biraz bakarsan çoğu animede tam ecchi değilde ecchi içeriği görürsün çoğu yazarın ecchi yönelmekte olduğunu görürsün. Ayrıca benim lafım eski yıllara değil şu son 1-2 yıl konusunda ecchi içeriği çok fazla çıkarılıyor, yeni yapımlar hep ecchi. Önce şöyle klasikleri veya kaliteli bir anime tadına varın onların aralarında ecchi izleyin zaten çoğu ecchi 10-30 bölüm arası çok zamanınızı almaz. Ama anime dünyasına giriş yapıp ecchiye yönelmeyin diyorum. Tabii ki zevkler tartışılmaz ama benim önerim buydu.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ozmn anime duayenimizi cagiralim @Darkness93 gel knk anime konusu acilmis seninde bi yorumunu alalim :D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Avatar: Legend of Korra'yı izlemeni öneririm önceki Avatar Ang'den sonra ki avatarın hayatını anlatıyor. Artık bi şehir kurulmuş ve olaylar genel olarak şehirde geçiyor. Altta şehrin resmini attım. :D