survival modda oynuyorum . Sürekli evi kaybediyorum :/

meteda

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Pusula yatağı gösteriyo dediler ama uzağa gittim başka yönü gösteriyo . Harita yapıyorum baya geliştiriyorum ama yine çok uzaklaşınca görünmüyo . F3 e basıp kordinatlardan bul diyolar . Onuda bi anlamadım Kordinatlardan nasıl anlaşılıyor arkadaşlar . 64 lük kumla kala yaptım ama oda çok uzaktan görünmüyor . Evimi kaybetmemek için önerileriniz nelerdir ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Pusula senin ilk doğduğun yeri gösterir. Doğduğun yere evini kurarsanız pusula ile bulabilirsiniz. Harita da yapabilirisniz. Haritanın ölçeğini küçültmek için haritanızın cevresine kağıtlar koyarak yenisini üretebilirinsiz. Bu sizin elnizdeki haritanızın daha fazla yer kapsamasına yarar. Bu şekilde de bulabilirisniz. Koordinat a gelirsek F3 e bastığınızda çıkan yazılardan x, y ve z nin değerleridir koordinat. Bunlar ile de bulabilirisniz. Ya da en kolayı ya sadece bir yöne doğru giderek keşif yaparsınız ya da yeterince meşale ile yola çıkar her birini diğerini görebilecek şekilde dizerek ilerlersiniz.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pusula senin ilk doğduğun yeri gösterir.

Yanlis bilgi pusula öldüğünüzde doğacağiniz yeri gosterir. Yataga yattiginizda dogacaginiz yer orasi olur haliyle pusula son yattiginiz yeri gosterir :)

Minimap modlarindan birini kurarak waypoint ozelligini kullanabilirsin :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Rei's minimap pek mod sayılmaz. Rehber gibi bir şey, yalnızca yön bulmana yarıyor. World of Warcraft gibi online oynanan mmorpg türü oyunlarda bile mod desteği bulunmaktadır. O oyunda kurduğum bir rehber modu ile görevleri çok daha rahat şekilde yapıyorum. Yani bence minimap modları hile sayılmaz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yanlis bilgi pusula öldüğünüzde doğacağiniz yeri gosterir. Yataga yattiginizda dogacaginiz yer orasi olur haliyle pusula son yattiginiz yeri gosterir :)

Minimap modlarindan birini kurarak waypoint ozelligini kullanabilirsin :)

Bildiğim kadarıyla bu Bukkit sunucularda bulunan bir özellik. Örneğin Essentials ile bu işlem yapmaksızın sağlanıyor. Ama survivalde pek oynadığımı söyleyemeceğim ben daha çok teorik minecraft'çıyım. Survivalde öldüğümde zaten haritayı silerdim. Kısa zamanda biri deneyebilirse iyi olur bende emin olmuş olurum. Söylediğiniz içinde teşekkürler. Yanlış bilgi vermekten uzak durmaya çalışırım.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecrafta göre dedim yani bu spawn point de olabilir.

Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İyide dedigin biraz sacma sanki :) pusulanin amaci yol gostermekdir ztn :) bu arada 1.6.2 demi ne deismisler pusulanin ozelliklerini sadece ilk dogdugunuz yeri gosteriyomus hic bi sekilde deismiyomus :)