-Hakan 35- Dağ Evleri yarışması için yaptığım projem BOL SS For: Fare Düşmanı

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese iyi forumlar öncelikle.
Yarışmaya konu olacak olan evi bitirmem 5 saat civarı sürdü fakat çevreyi düzeltmem ve içerik eklemem daha dün bitebildi bende Fare Düşmanı'nın sayfasında paylaştığım için burada da paylaşmayı uygun gördüm yaptığım haritayı.

Ss ler tek link altında toplanmıştır, buyrun link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Umarım beğenirsiniz.

TR_GaMeR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel beğendim mimarisi çok güzel fakat sanki konspten biraz dışarı çıkmışsın gibi yani sonuçta dağ evi yapıcakmışsın ama farklı bi görüntü çıkmış ortaya iyi şanslar

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel beğendim mimarisi çok güzel fakat sanki konspten biraz dışarı çıkmışsın gibi yani sonuçta dağ evi yapıcakmışsın ama farklı bi görüntü çıkmış ortaya iyi şanslar
Dağ evini yaptım zaten onun dışında çok fazla boş zamanım kaldığı için haritaya çok fazla eklenti yaptım haritanın genel yapısına uygun olabilecek eklentiler aklıma geldikçe ekledim işte zindan maden v.b yorumunuz için teşekkürler

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğendim Güzel ama dışardan bakınca küçük gibi görünüyor o biraz sıkıntı yaptı bana

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beğendim Güzel ama dışardan bakınca küçük gibi görünüyor o biraz sıkıntı yaptı bana
evin gövdesi yerine dağı kullandığım için sadece dışarı uzanan çatılar küçük gösteriyor evi gerçekten ama evin asıl kısımları dağın içine yapıldı benim içinde değişik bir konsept oldu bu ilk defa denedim bu yapı tarzını

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Güzel, dereceye girme ihtimali var. Ama ilk 3 zor :)

Alpagut

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
her şey iyi hoş güzelde, texture pack biraz kötü durmuş sanki...

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Harita seçilmedi bile arkadaşlar o kadar emek boşa gitti daha kötü haritalar bile seçilmiş hepsini tek tek kontrol ettim bu haritanın neden seçilmediği merak konusu

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Torpil vardır bence senin harita seçilmeli idi
torpil olduğunu sanmıyorum fakat değerlendirmenin çok kötü yapıldığını söyleyebilirim zaten Ege'de modlarıma yaptırdım değerlendirmeyi gibi bir şey yazmıştı ve çok fazla fotoğraf vardı bence kaçırmışlardır arada 4-5 kişiyi