98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar yakında premium alcam fakat türkiyeden alınıyomu bilmiyorum ve kredi kartıyla almak istiyorum türkiyeden mojang dan alabilmem mümkünse yardım edin az yaaa 

ininal kart mı ilk defa duyuyorumİninal kart ile sorunsuz şekilde mojang dan satın alabilirsin türk yeri aramana gerek yok.
ininal kart mı ilk defa duyuyorumnerden bulurik bu kartı
![]()
kim 18 yaşından küçüklerin kullandığı bi kart yaparki ilk defa 18 yaşından küçüklerin kullandığı kart duyuyorum[DOUBLEPOST=1386865598,1386865474][/DOUBLEPOST]@craft_man kapat bu konuyu ben kendim araştırırım burdakilerin doğru dürüst cevap vericeği yokLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Annen ve babandan hatta kardeşin ve abinden gizli alırsın bu kartla hem de 18 yaşından küçükler kullanabilir.
oku internet sitesinikim 18 yaşından küçüklerin kullandığı bi kart yaparki ilk defa 18 yaşından küçüklerin kullandığı kart duyuyorum
okumama gerek yok okulda ayberk diye biri var bana kredi kartıyla alındığını sölüyo ama türkiyedenmi alınıyo dedim cevap vermedi buda moralimi bozdu türkiyeden alınır biliyorumoku internet sitesini
Türkiye'den Alınıyorokumama gerek yok okulda ayberk diye biri var bana kredi kartıyla alındığını sölüyo ama türkiyedenmi alınıyo dedim cevap vermedi buda moralimi bozdu türkiyeden alınır biliyorum(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ama bi baş haraketi yaptı anlamadım hızlıca aşağı yukarı salladı bunu evet olarak kabul ettim
![]()
teşekkürler kardeş peki her kart oluyomu[DOUBLEPOST=1386866893,1386866782][/DOUBLEPOST]Türkiye'den Alınıyor
ve bu sefer uyarı puanı yazıp banlanmicak iyi biri olucakHayır hayırrrr geri dönmüş![]()
ininal dan başka kartla alabilmem mümkünmü alamıyosam yarışmalara katılır gift codeyi kapar ve hello premium!Todeskeks doğru söylüyor ininal ile alabilirsin. İlk defa duyman senin ayıbın.[DOUBLEPOST=1386867531,1386867465][/DOUBLEPOST]Adam koskoca sabit konusunu açmış...
https://forum.gamer.com.tr/konu/ininal-ve-paybyme-kart-rehberi-korsana-son.129302/
Sakın! Aman kaç kaç para istiyorsun ben abimin kredi kartından çekeyim sana :'(ininal dan başka kartla alabilmem mümkünmü alamıyosam yarışmalara katılır gift codeyi kapar ve hello premium!![]()
yok la çok param var benim sen ininaldan başka kartla alabilirmiyim söledeSakın! Aman kaç kaç para istiyorsun ben abimin kredi kartından çekeyim sana :'(
Tüm Kartlar Oluyor Ama Visa Olması Lazım Ya Da Sanal Kartlar Da Oluyoryok la çok param var benim sen ininaldan başka kartla alabilirmiyim sölede![]()
evet visa aklıma gelmişti visa internetten alışveris kartıTüm Kartlar Oluyor Ama Visa Olması Lazım Ya Da Sanal Kartlar Da Oluyor