premium alcam yardım

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yakında premium alcam fakat türkiyeden alınıyomu bilmiyorum ve kredi kartıyla almak istiyorum türkiyeden mojang dan alabilmem mümkünse yardım edin az yaaa :(:(:(:(:(:(:(

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Annen ve babandan hatta kardeşin ve abinden gizli alırsın bu kartla hem de 18 yaşından küçükler kullanabilir.
kim 18 yaşından küçüklerin kullandığı bi kart yaparki ilk defa 18 yaşından küçüklerin kullandığı kart duyuyorum[DOUBLEPOST=1386865598,1386865474][/DOUBLEPOST]@craft_man kapat bu konuyu ben kendim araştırırım burdakilerin doğru dürüst cevap vericeği yok

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
oku internet sitesini
okumama gerek yok okulda ayberk diye biri var bana kredi kartıyla alındığını sölüyo ama türkiyedenmi alınıyo dedim cevap vermedi buda moralimi bozdu türkiyeden alınır biliyorum :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ama bi baş haraketi yaptı anlamadım hızlıca aşağı yukarı salladı bunu evet olarak kabul ettim :sinirli:

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
okumama gerek yok okulda ayberk diye biri var bana kredi kartıyla alındığını sölüyo ama türkiyedenmi alınıyo dedim cevap vermedi buda moralimi bozdu türkiyeden alınır biliyorum :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ama bi baş haraketi yaptı anlamadım hızlıca aşağı yukarı salladı bunu evet olarak kabul ettim :sinirli:
Türkiye'den Alınıyor

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0