1.7.2 server desteği lazım arkadaşlar lütfen acil

xXoverlordXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir arkadaşımla birlikte oynamak istiyorum fakat arkadaşımda connection timed out hatasi veriyor. hamachi de problem yok white list falan da tamam ne yapabiliriz ?

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
O son Zaman lordu Değil Bizde Varız :D
peki elinde tardisin var gelecekte zamanda yolculuğun olduğu dönemde metro gibi bir şey kaza yapıyor biride geçmişe gidip bunu önlüyor tabi tahmin edeceğin üzere kaza olmuyor falan filan paradoks oluşuyor hadi şimdi evreni kurtar bakıyım ve kanıtla zaman lordu olduğunu[DOUBLEPOST=1389298794,1389298679][/DOUBLEPOST]
O son Zaman lordu Değil Bizde Varız :D
ordamısın?

JuggerX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki elinde tardisin var gelecekte zamanda yolculuğun olduğu dönemde metro gibi bir şey kaza yapıyor biride geçmişe gidip bunu önlüyor tabi tahmin edeceğin üzere kaza olmuyor falan filan paradoks oluşuyor hadi şimdi evreni kurtar bakıyım ve kanıtla zaman lordu olduğunu

Töbe bismillah :D Paradoksu yoketmek için ya yeni bir paradoks yaratmak lazım yada o kazanın yaşanmasını sağlamak lazım :D ama bana sorarsan gider evreni yeni baştan yazarım :D

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Töbe bismillah :D Paradoksu yoketmek için ya yeni bir paradoks yaratmak lazım yada o kazanın yaşanmasını sağlamak lazım :D ama bana sorarsan gider evreni yeni baştan yazarım :D
ben cevap veriyim adam metroyu durdurduktan sonra sen git bi daha çalıştır metroyu olsun bitsin(NOT: metronun kaza sebebi durdurulup yeniden çalıştırılması)[DOUBLEPOST=1389299407,1389298946][/DOUBLEPOST]
arkadaş bi gidiyor 10 dk sonra cevap veriyo zamanda çukura falan mı düşüyo? :D

JuggerX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben cevap veriyim adam metroyu durdurduktan sonra sen git bi daha çalıştır metroyu olsun bitsin(NOT: metronun kaza sebebi durdurulup yeniden çalıştırılması)[DOUBLEPOST=1389299407,1389298946][/DOUBLEPOST]
arkadaş bi gidiyor 10 dk sonra cevap veriyo zamanda çukura falan mı düşüyo? :D

Lanet olsun ya :D Silence :D