Minecraft 1.7.3 / 1.7.4 Güncelleme Yenilikleri

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben Türk Oyuncu bugün size Minecraft 1.7.3 / 1.7.4 Güncellemesi ile getirilen yenilikleri sizlere anlatacağım.

Öncelikle Neler Yeni ?

1-Serverlar ve normal minecraftte render hataları düzeltildi.
2-Birçok bug fix edildi.
3-Artık Minecraft hesabınızla Twitch ile bağlantı kurup yayın yapabiliyorsunuz.
4-Bebek zombiler artık tavuklara binebiliyor vagon sürebiliyor.
5-Koyunlara jeb_ ismini yazınca renkten renge girebiliyorlar.

1.Render Chunks

Serverlerdeki 1.7.2 plugin ayarlarının bir kısmı 1.7.2 sürümüne uyumlu olmadığı için bizim seçtiğimiz render seviyesi geçerli olmuyordu.(Bildigim kadarıyla ne kadar yüksek tutarsak 6 oluyordu)

2.Buglar Fix

Aslında bu gayet normal bir şey her sürümde birçok bug düzeltilir işe yaramasa bile insanların sinire giden küçük hatalar çözüldü ve bitti.Aslında 1. yenilikte bununla alakalı bir şey.

3.Twitch TV Bağlantısı

Minecraft ile Twitch TV anlaşması sayesinde artık Broadcast Settings den hesabınıza bağlanıp yayın yapabiliyorsunuz ! (Programa gerek kalmadan)

4.Chicken Jokey

Çok düşük bir ihtimalle artık tavukların üstünde yavru zombileri görebileceksiniz.Ayrıca onları evlat edinmek istiyorsanız kayışla tavuğa tıklayın ve istediğiniz çite yapıştırın :)
Ayrıca spawnerin üstüne koyduğunuzda ve etrafta tavuk varsa ihtimal yükselir.

5.Rainbow Sheep

Bu yenilik sayesinde Name Tag itemine jeb_ nickini yazdığınızda ve koyuna tıkladığınızda koyununuz sürekli renk değiştiriyor ancak koyunun yünü ilk baştaki rengi gibi oluyor.

Arkadaşlar 1-2 saat uğraştım lütfen beğenmeyi unutmayın biraz araştırma yaptım anlamadığınız bir şey varsa sorun.
(Tamamen kendim yaptım)

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz. Ben de sadece güncelleme notundan şunu anlayabildim:
Twitch (mi ne) ile bağlantı kurulabilecek.
Buglar fixlendi.
:D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
1.7.3 ve 1.7.4 de Herobrine YOKTUR! Var diyen ÖLSÜN!
yine yok ben hero gördüm yok bana daldı beni kovaladı diyecek yalancılar için yazıyorum.

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Valla abi ben herodan korkuyom o yüzden sw de takılıyom tek kişi kötü beyaa :p

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Of şimdi Too Many İtems'ın güncellemesini bekle. O değilde koyunlar süper olmuş. :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Chicken Jockey güzelmiş :)
BF Chicken Gamers'ın tepkisi ne olacak :D
Valla büyük ihtimalle evet herhalde mojanga dava açarlar :)[DOUBLEPOST=1387020822,1387020699][/DOUBLEPOST]
Güzel yazmışsın. En beğendiğim chicken jokey yeniliği oldu :D .

Teşekkürler benimde şahsen :)[DOUBLEPOST=1387020888][/DOUBLEPOST]
chicken jokey iyiymiş peki tavuk bize dalıyomu yani spider jokeydeki gibi

Yok sadece zombi dalıyor mesela motorlu askerler gibi düşün motor sadece ulaşım için ama üstündeki düşmana saldırıyor :)[DOUBLEPOST=1387020944][/DOUBLEPOST]
Of şimdi Too Many İtems'ın güncellemesini bekle. O değilde koyunlar süper olmuş. :D
Evet ya bir sürü uptade falan bekleyeceğiz yine. :([DOUBLEPOST=1387021008][/DOUBLEPOST]
Başarılı anlatim :)
Chicken Jockey güzelmiş :)
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1387021040][/DOUBLEPOST]
Rainbow sheepi yaptım kırmızı renkteyken kırptım kırmızı yün geldi good :D
Olabilir ama ben öyle değil diye biliyorum :( Denendi yani :([DOUBLEPOST=1387037330][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yorum atarsanız sevinirim bilmeyenler olabilir.