Drowhake
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Türk Oyuncu bugün size Minecraft 1.7.3 / 1.7.4 Güncellemesi ile getirilen yenilikleri sizlere anlatacağım.
Öncelikle Neler Yeni ?
1-Serverlar ve normal minecraftte render hataları düzeltildi.
2-Birçok bug fix edildi.
3-Artık Minecraft hesabınızla Twitch ile bağlantı kurup yayın yapabiliyorsunuz.
4-Bebek zombiler artık tavuklara binebiliyor vagon sürebiliyor.
5-Koyunlara jeb_ ismini yazınca renkten renge girebiliyorlar.
1.Render Chunks
Serverlerdeki 1.7.2 plugin ayarlarının bir kısmı 1.7.2 sürümüne uyumlu olmadığı için bizim seçtiğimiz render seviyesi geçerli olmuyordu.(Bildigim kadarıyla ne kadar yüksek tutarsak 6 oluyordu)
2.Buglar Fix
Aslında bu gayet normal bir şey her sürümde birçok bug düzeltilir işe yaramasa bile insanların sinire giden küçük hatalar çözüldü ve bitti.Aslında 1. yenilikte bununla alakalı bir şey.
3.Twitch TV Bağlantısı
Minecraft ile Twitch TV anlaşması sayesinde artık Broadcast Settings den hesabınıza bağlanıp yayın yapabiliyorsunuz ! (Programa gerek kalmadan)
4.Chicken Jokey
Çok düşük bir ihtimalle artık tavukların üstünde yavru zombileri görebileceksiniz.Ayrıca onları evlat edinmek istiyorsanız kayışla tavuğa tıklayın ve istediğiniz çite yapıştırın
Ayrıca spawnerin üstüne koyduğunuzda ve etrafta tavuk varsa ihtimal yükselir.
5.Rainbow Sheep
Bu yenilik sayesinde Name Tag itemine jeb_ nickini yazdığınızda ve koyuna tıkladığınızda koyununuz sürekli renk değiştiriyor ancak koyunun yünü ilk baştaki rengi gibi oluyor.
Arkadaşlar 1-2 saat uğraştım lütfen beğenmeyi unutmayın biraz araştırma yaptım anlamadığınız bir şey varsa sorun.
(Tamamen kendim yaptım)