Todeskeks adlı üye hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Siz ban yemelisiniz o zaman.
Raporlar varken neden böyle konular açıyorsunuz?
Rapor attığınız takdirde yöneticiler görür ve gereğini yapar.
Forumu böyle gereksiz konularla kirletmeyin.
Ayrıca kişiliğinizi de belli ediyorsunuz. 3 yerde atmama rağmen her yerde demiş.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açılan konuya uğraşılan şeye bakın.İşiniz gücünüz yokmu gidin bir şurdan yeter dedirttiniz artık.Adama laf ediyorsun gelip gereksiz konu açıyorsun, şimdi ne olayı kaldı adamın gereksiz mesaj atmasına laf etmenin ? Önce kendine bak konuş millete laf edeceğine sen kendin bak gereklimi konu açıyorsun gereksizmi konu açıyorsun.

ChromTR

Zombi Katili
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Açılan konuya uğraşılan şeye bakın.İşiniz gücünüz yokmu gidin bir şurdan yeter dedirttiniz artık.Adama laf ediyorsun gelip gereksiz konu açıyorsun, şimdi ne olayı kaldı adamın gereksiz mesaj atmasına laf etmenin ? Önce kendine bak konuş millete laf edeceğine sen kendin bak gereklimi konu açıyorsun gereksizmi konu açıyorsun.
Boş boş konuşma hiç konu açmadım.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Siz ban yemelisiniz o zaman.
Raporlar varken neden böyle konular açıyorsunuz?
Rapor attığınız takdirde yöneticiler görür ve gereğini yapar.
Forumu böyle gereksiz konularla kirletmeyin.
Ayrıca kişiliğinizi de belli ediyorsunuz. 3 yerde atmama rağmen her yerde demiş.
Gereksiz mesaj atma kimse konu açmaz ve adminler raporlarla uğraşmaz bu kadar basit.
Herkes kurallara uyduktan Sonra hiçbir sorun kalmaz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Arkadaşlar başlattığınız tartışma o kadar gereksiz ki. Ayrıca yardım konularının altına format at yazanlardan da faydalı çözümler beklemek bizim hatamız. Bu tartışma ve "Format at" olayı devam etmesin, görebildiğim mesajları kaldırdım, bu konuyu da kilitliyorum.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...