Bu Forumu 10tl Sitesiyle Karşılaştırmaalıntı bu 1 kere
Bu Forumu 10tl Sitesiyle Karşılaştırma
Expand vert komutu world edit pluginindedir. Ancak bundan sonra kullandığın "/region define" vs. vs. tüm komutlar World Guard'a aittir.Müthiş bir konu hazırlamışsın +1 hiç bilmediğim şeyleri bile öğrendim. Çok teşekkürler.
//expand vert komutunu kullanıyorum yerden göğe kadar benim oluyor fakat bu komutu başka bir oyuncu için nasıl yapacağım ? ek olarak nasıl iptal edeceğim ?
Teşekkürler tekrardan...
Expand vert komutu world edit pluginindedir. Ancak bundan sonra kullandığın "/region define" vs. vs. tüm komutlar World Guard'a aittir.
Her neyse biraz genel kültür yaptıktan sonra soruna gelelim, atıyorum "ahmet" isminde bir oyuncuya haritadan bir bölge w.g leyip vereceksin.
/region define arsa ahmet
Diyerek korunan bölgede sadece yetkililer ve "ahmet"in değişiklik yapmasına izin verirsin.
Bunun dışında artık kullanılmıyor ama eski mantıkla çalışıyorum ben halaSRM (simple region market) plugini ile de w.glenen arsayı isteyen kişiye satabilirsin. Atıyorum bir alanı koruma altına aldın ama "ben oyunda yokken de parası yeten bu arsayı alsın" diyorsun o zaman SRM ile satabilirsin.
Evet, 1. katdan 256.kata kadar w.gliyor.Ben region komutunu kullandığımda yerden göğe kadar wgliyormu benim için önemli olan o ?
Evet, 1. katdan 256.kata kadar w.gliyor.
Hayır expand vert komutu; "Bundan sonra kullanacağım tüm World Guard komutlarını sadece seçtiğim alan içinde uygula" anlamına gelir.Ozaman expand vert komutuna gerek yok ? Region flag v.s. kullansam yeterli..
Tamam teşekkürler..Hayır expand vert komutu; "Bundan sonra kullanacağım tüm World Guard komutlarını sadece seçtiğim alan içinde uygula" anlamına gelir.
Expand vert komutu world edit pluginindedir. Ancak bundan sonra kullandığın "/region define" vs. vs. tüm komutlar World Guard'a aittir.
Her neyse biraz genel kültür yaptıktan sonra soruna gelelim, atıyorum "ahmet" isminde bir oyuncuya haritadan bir bölge w.g leyip vereceksin.
/region define arsa ahmet
Diyerek korunan bölgede sadece yetkililer ve "ahmet"in değişiklik yapmasına izin verirsin.
Bunun dışında "srm" artık kullanılmıyor ama eski mantıkla çalışıyorum ben halaSRM (simple region market) plugini ile de w.glenen arsayı isteyen kişiye satabilirsin. Atıyorum bir alanı koruma altına aldın ama "ben oyunda yokken de parası yeten bu arsayı alsın" diyorsun o zaman SRM ile satabilirsin.
Hayır setparent bir w.gyi aynı alanda seçilmiş başka bir wg'nin üzerine çıkarmaya yarıyor.Setparent olacaktı![]()
Hayır setparent bir w.gyi aynı alanda seçilmiş başka bir wg'nin üzerine çıkarmaya yarıyor.