Arkadaşlar hopper(huni) ne işe yarar yardım ederimisiniz.

Ender_player

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta huni ve hinilivagon var.Bu huni ne işey yarıyor söylerseniz çok mutlu olurum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Deliler kafasına takar huniyi genelde. Başka ne işe yarar bilmiyorum.
Espiride uzaysın kardeş "boş"

İçinden item geçirmek için kullanırlar üst taraftan itemler gelir alttan çıkar sandığa bağlayabilirsin sandıklı vagon'a item koyabilirsin itsjerryandharry'nin bununla ilgili bir videosuda var beta 1.6 galiba hatırlamıyorum bakarsın işte :)

Ender_player

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Espiride uzaysın kardeş "boş"

İçinden item geçirmek için kullanırlar üst taraftan itemler gelir alttan çıkar sandığa bağlayabilirsin sandıklı vagon'a item koyabilirsin itsjerryandharry'nin bununla ilgili bir videosuda var beta 1.6 galiba hatırlamıyorum bakarsın işte :)
iyide vagonla huni ne işe yarıyor?

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sandığın Altına Koyarsan İçindekileri Sömürür (Serverlarda Hopper Guard Tarzı Pluginler Var Bu Özelliği Engeller)Sandığın Üzerine Koyarsan İçine Attığın Itemleri Sandığa Yollar. Vagonlu Olanı İse Sandıkların Altından Geçerek İçindekileri Alır. Genellikle Postacılık Gibi İşlerde Kullanılır. Vagonlu Huninin İçi Doluysa Başka Bir Sandığa Aktarır. Ayrıca Yanındaki Sandıklara da Bağlanabilir

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
vagonla huni Ne İşe Yarar Diyorsan Bir Kişi Sandıgı Üzerine Kilitledi Diyelim Ama Senin Oraya Biseyler Koyma Yetkin Varsa Altina Vagonla Huni Koyarsan Huniye Dolcaktır İtemler :)