HATA ! you can't hurt other players until you join a faction

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factions plugini içerisinde yer alan conf.json'u notepad ++ yardımıyla açtığında şu bölümü bul:

"disablePVPForFactionlessPlayers": true,

Buradaki true olan yeri false yaparsan problemin çözülecektir.

Aldarion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler kusruma bakmazsaniz size bi konuda danisabilir miyim sizi rahatsız edecekse mesajı silebilirim.ben mine craft pocket edition'da yeniyim. Apkmania.com dan 7.6'nin apk sinı indirdim ama play on realms butonu yok sadece offline oyniyabiliyorum. Sorunumu nasıl cozerim acaba yardım ederseniz cok sevinirim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler kusruma bakmazsaniz size bi konuda danisabilir miyim sizi rahatsız edecekse mesajı silebilirim.ben mine craft pocket edition'da yeniyim. Apkmania.com dan 7.6'nin apk sinı indirdim ama play on realms butonu yok sadece offline oyniyabiliyorum. Sorunumu nasıl cozerim acaba yardım ederseniz cok sevinirim.

1. Si boyle bi sorunun oldugunda baskasinin konusuna yazmak yerine kendi konuna yassan hem daha cok yardim alirsin hem kurallari cignememis olursun 2. Si bahsettigin seyi cok yanlis bi yerde ariyosun :D pe desdek bolumune yazmalisin 3. Ve son olarakda o sorun apk ile ilgili farkli yerlerden indirip dene dogru olani bulabilirsen gelecekdir :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldarion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eyw Teşekkürler bu arada forumda da yeniyim o yüzden sıkıntı oldu kb :)

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyw Teşekkürler bu arada forumda da yeniyim o yüzden sıkıntı oldu kb :)

Benim icin sikinti yokda modlar gormesin :)

Gördük bile, bu yaptığınız büyük bir şuç. Kırbaçıyı getirin! Size 1000 kırbaç!

Gençler siz bizi ne olarak görüyorsunuz? Bizi herhalde çok katı kuralları olan SS subayları olarak görüyorsunuz? Ya da burası Nazi toplama kampı haberimiz yok? =)

Aldarion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:eek::eek::eek::eek:

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gördük bile, bu yaptığınız büyük bir şuç. Kırbaçıyı getirin! Size 1000 kırbaç!

Gençler siz bizi ne olarak görüyorsunuz? Bizi herhalde çok katı kuralları olan SS subayları olarak görüyorsunuz? Ya da burası Nazi toplama kampı haberimiz yok? =)

Valla artik cocuk modlarmi aliniyo bilmiyom ama gecen bitanesiyle 2 saat tartistik baktik olmuyo susmak zorunda kaldik o yuzden pek emin olamiyom artik :))

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Valla artik cocuk modlarmi aliniyo bilmiyom ama gecen bitanesiyle 2 saat tartistik baktik olmuyo susmak zorunda kaldik o yuzden pek emin olamiyom artik :))

(Profilimde cevap yazdigim konularda vardir bakarsan gorursun :) )

(Bu tapatalkda hep yanlis tusa basiyom duzenle yerine alinti yapiom yanlisikla :D )

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ama onun modlukla alakası yok bilmeni isterim , o tartıştıgın kişi mod olsun ya da olmasın gene gelip sana şataşırdı ve gene 2 saat tartışırdı ^_^
En iyisi kendi hallerine bırakmak...

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen bizde ole yaptik :) 20 yasinda adamlariz cocuklarla ugrasiyoz dedik sustuk :)