vip market nasil yapabilirim ?

gurdal22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bi çok şey denedim olmadı sadece viplerin gire bildiği ve tpa nin kapalı olduğu sadece viplerin gire bildiği bir vip marketti nasil yaparin bana bu konuyu cevaplayarak yada skype:gurdal222 den ulaşa bilirsiniz şimdiden teşekkür.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet orada bunu anlattım fakat birçok kullanıcının araştırmak yerine sormayı tercih ettiğini anladım :D
Artık WG'lemeyi anlatmayı gerekli görmüyorum. Marketinizi WG'ledikten sonra İstediğiniz komutları yasaklamak için:
/rg flag vipmarket blocked-cmds /home, /tpa, ...
Ve vip markete sadece viplerin girebilmesini istiyorsanız:
/rg flag vipmarket addmember g:VIP
/rg flag vipmarket entry -g members
Eğer vip dışındakilerin de ışınlanmasını istemiyorsanız, onu da anlatabilirim.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet orada bunu anlattım fakat birçok kullanıcının araştırmak yerine sormayı tercih ettiğini anladım :D
Artık WG'lemeyi anlatmayı gerekli görmüyorum. Marketinizi WG'ledikten sonra İstediğiniz komutları yasaklamak için:

Bence onu anlat çünkü adam onu soruyor :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Olmadı Markete Kapı koy Kapı Viplere Kilitli Olsun :D

gurdal22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu dediğini hammaddeye yap sadece vipler kira biliyor ama ben senden sadece viplerin gire bildiği market istiyom

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu dediğini hammaddeye yap sadece vipler kira biliyor ama ben senden sadece viplerin gire bildiği market istiyom
Bu sadece viplerin kırmasına izin vermiyor ayrıca bir de sadece viplerin girebilmesini sağlıyor. Sadece Vip lerin kırmasını istiyorsaız bir de /rg flag vipmarket build allow yapmanı ve daha önceden verdiğim komutlar ile sadece vip lerin girebileceği şekilde ayarlamanız yeterli.
/rg flag vipmarket build allow komutunu, herkes tarafından bilindiği için vermeye gerek duymamıştım. Daha fazlası için sorman yeterli.

gurdal22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sadece viplerin kırmasına izin vermiyor ayrıca bir de sadece viplerin girebilmesini sağlıyor. Sadece Vip lerin kırmasını istiyorsaız bir de /rg flag vipmarket build allow yapmanı ve daha önceden verdiğim komutlar ile sadece vip lerin girebileceği şekilde ayarlamanız yeterli.
/rg flag vipmarket build allow komutunu, herkes tarafından bilindiği için vermeye gerek duymamıştım. Daha fazlası için sorman yeterli.
Kardes yaptim oldu mesela benim viparkette sadece ironvip goldvip ve diamondvip gire biliyo diğer lerini geri atiyo bide kine ilk cevabindaki gibi tpa ve tpahere tpaccept komutlerini engelledim Teşekkürler imi sunarim[DOUBLEPOST=1387143952,1387143818][/DOUBLEPOST]
Kardes yaptim oldu mesela benim viparkette sadece ironvip goldvip ve diamondvip gire biliyo diğer lerini geri atiyo bide kine ilk cevabindaki gibi tpa ve tpahere tpaccept komutlerini engelledim Teşekkürler imi sunarim
Bide vip hammadde yaptim ordada demir bölümü nü tüm vipler altın bölümünü sadece goldvip ve diamondvip kira biliyo çok iyi oldu :D[DOUBLEPOST=1387144089][/DOUBLEPOST]
Bu linkte işime yaradı sanada Teşekkürler

successed1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çok basit wg le ve add owner ile wgledigin yere vip leri ekle başka bi şeye gerek yok :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardes yaptim oldu mesela benim viparkette sadece ironvip goldvip ve diamondvip gire biliyo diğer lerini geri atiyo bide kine ilk cevabindaki gibi tpa ve tpahere tpaccept komutlerini engelledim Teşekkürler imi sunarim[DOUBLEPOST=1387143952,1387143818][/DOUBLEPOST]
Bide vip hammadde yaptim ordada demir bölümü nü tüm vipler altın bölümünü sadece goldvip ve diamondvip kira biliyo çok iyi oldu :D[DOUBLEPOST=1387144089][/DOUBLEPOST]
Bu linkte işime yaradı sanada Teşekkürler
Ne demek bir beğeni yeter.