Reklamlar ve Puanlar Hakkında

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda çoğu kişi reklamlar ve puan sistemi için yakınmakta. Reklamlardan rahatsızlık duyuyorsunuz ve puanlarınızı geri istiyorsunuz.
Reklamlar:
Çoğu kişi reklamlardan rahatsız. Üstte çıkan reklamlar, bildirimler ve sponsor'dan oldukça hoşnutsuz. Öncelikle reklam olsa nolcak olmasa nolcak? Gözünemi giriyo reklam? diye sormak istiyorum. Altı üstü birkaç reklamdan kimse rahatsız olmaz, eğer rahatsız olduğunuzu iddia ediyorsanız sorun sizde. Reklamlar bildiğiniz gibi para amaçlı konuyor. Bu paralarla sitenin giderleri karşılanıyor, ve bunun gibi bir forum sitesi ile uğraşmak kolay değil, zamanınızı götürür.Kurucu ve baş moderatörler o kadar çok çalışıyor, emek harcıyor bu forum için, sizlerin böyle bir ortamda bulunmasını sağlıyor. Beleşemi katlansınlar sizin tantanalarınıza? veya sizin için daha iyi bir forum yapmaya. Onlar da emeklerinin karşılıklarında para hak ettiklerini düşünüyorum. Düşünmeyen varsa buyrun gelsin. Ayrıca kurulcak sunucu var onuda hatırlayın. Sponsor konusuna gelirsek, sponsorun ne zararı olabilir? 40 yılın başı adamlar sponsor bulmuş onu kaçırtmak için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz. Her gün 1 bildirim o kadar rahatsızlık vermez hatta hiç rahatsız etmez. Sponsor bir reklam koymuş hemen tantana çıkarıyonuz. Nerede reklam yok? Televizyonda, internette, binalarda, sokaklarda, duraklarda, otobüslerde hatta aldığınız bir elbisenin üstünde bile reklam var. Bu forumda niye 2 çift reklam olmasın? Reklam doğal bir şey hayatmızın her yerinde var.
Arkadaşlar reklamlardan ben sorumlu değilim fakat şunu belirtmeliyim ki, değil bu kadar reklam forumda her tıklamanızda karşınıza bi reklam çıksa yinede zor karşılar forumun sunucusunun masrafını bile. Reklamlar konusunda yapabileceğim bir şey yok.
Puanlar:
Puan sistemi geçen günlerde değiştirildi. Yeni kriterler eklendi ve artık bu kriterlere göre puan kazanacağız, artık eski sistem yok. Yeni sisteme göre bazı arkadaşların puanı artmış, bazıları azalmış. Azalan arkadaşlar hemen ''Puanım gitmiş geri verin!'' diye söyleniyor... Ne yapsalar şikayet ediyosunuz. Yav arkadaş, sistem değişti diyoruz arkadaşlar ısrarla puanlarım gitmiş diyor. Yeni puan sisteminde herkes eşit. herkes ne yaptıysa ona göre puan alıyor. Ayrıca puanım gitmiş diye şikayet eden arkadaşların mesaj, beğeni, puan vb. kasmak için burada oldukları açıkça belli oluyor. Eğer biri bu forumda eğleniyorsa ve yararlanıyorsa, puan gibi şeyler için forumu kullanmıyorsa altı üstü bir rakam için isyan etmez.

Genel olarak olmadık şeyler için şikayet ediyorsunuz, şikayetleriniz için büssürü konu açıyorsunuz 1 konu yeter. Ayrıca çok fazla abartan ve flood yapan arkadaşların cezasının verilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
bencede reklamlarda sorun yok. bu forumda hiç reklam olmazsa bizim minecraft sunucularımızı da tanıtamayız -.-

puan sistemine gelirsek fazla zorlaştırmasalardı iyi olurdu.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Puan sistemi eskiden hatalıydı asla 20.000 puan toplanamazdı artık o sorun yeni sistem ile düzeldi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O "birazcık" reklam, hosting parasının 30 katını çıkarırsa tabi şikayetçi oluruz. Göze batıyor 1 tane yeterli

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Hostingin veya forumun kazandığı parayı mı kıskanıyorsun da gözüne batıyor?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O "birazcık" reklam, hosting parasının 30 katını çıkarırsa tabi şikayetçi oluruz. Göze batıyor 1 tane yeterli
Eger reklamlardan rahatsiz oluyorsan foruma daha girme arkadasim kimse seni zorla forumda tutmuyor... Ayrica adam boyle guzel bi forum yapmis o kadar ugrasmis emek vermis karsiligini almasinmi ayrica reklamdan ne kadar kazandigini nerden biliyosun onuda gectim bilindigi gibi forumun serveri acilacak server fiyatlarindan haberin varmi? İyi bi server icin min 220 tl gerek min deger iyi bi server icin e bu parada gokden gelmiyor bi sekilde kazanacaklar parayi...

Herkese iyi forumlar...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar reklamlardan ben sorumlu değilim fakat şunu belirtmeliyim ki, değil bu kadar reklam forumda her tıklamanızda karşınıza bi reklam çıksa yinede zor karşılar forumun sunucusunun masrafını bile. Reklamlar konusunda yapabileceğim bir şey yok.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
//Eski konu ama olsun.
Reklamlardan rahatsız olanmı var ? demek otobüsleri o yüzden taşlıyorlar.
bkz.(Bu otobüs kaçabilir ama bu lezzet kaçmaz)